Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Almawin Fürdőszobai tisztítószer 500ml
Almawin Fürdőszobai tisztítószer 500ml
1 690 Ft

Almawin Fürdőszobai tisztítószer 500ml

Sokoldalúan alkalmazható egészségügyi tisztítószer. Cukortenzidekből és alkoholból, tej- és citromsavból álló biorendszere nehézség nélkül feloldja a fürdőszobában keletkező szappan-, zsír- és piszok lerakódásokat. Eltávolítja a vízkövet és a foltokat. Fertőtlenítő hatásával megfékezi a baktériumok szaporodását, és higiénikus frissességet ad.

 

Használata:
Hígítás nélkül alkalmazzuk. Permetezzük közvetlenül a tisztítandó felületre, kenjük szét, majd a szennyeződés mértékétől függőn 1-5 percig hagyjuk hatni, végül öblítsük le.  Szórófejének köszönhetően a toalettben is praktikus, a perem alatti részek tisztításához. Permetezzük a WC-kagylóba, majd néhány perc után súroljuk át a kefével, és öblítsük le. A WC kagylóban keletkező húgykő lerakódások eltávolítására hagyjuk hatni a szert egész éjszakára, majd reggel dörzsöljük jól át.

 

Ne alkalmazzuk savra érzékeny anyagoknál: mint márvány, terrakő.


Fontos: 
Ha sérülés van a kézfejen, használjunk kesztyűt, az égető érzés elkerülése érdekében.  Savra érzékeny anyagoknál (márvány, terrakő) ne használjuk. Rejtett helyen végezzünk próbatisztítást.

 

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Németország
Tulajdonság
Szanitertisztító
Illat
Menta
1 690 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám
601119
Tömeg
500 g/db