Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

AlmaWin Fürdőszobai tisztítószer koncentrátum 500ml
AlmaWin Fürdőszobai tisztítószer koncentrátum 500ml
1 990 Ft

AlmaWin Fürdőszobai tisztítószer koncentrátum 500ml

Sokoldalúan alkalmazható tisztítószer. Cukortenzidekből és alkoholból, tej- és citromsavból álló biorendszere nehézség nélkül feloldja a fürdőszobában keletkező szappan-, zsír- és piszok lerakódásokat. Eltávolítja a vízkövet és a foltokat. Fertőtlenítő hatásával megfékezi a baktériumok szaporodását, és higiénikus frissességet ad.

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Németország
Illat
Menta
Márka
Almawin
1 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használata: Hígítás nélkül alkalmazzuk. Permetezzük közvetlenül a tisztítandó felületre, kenjük szét, majd a szennyeződés mértékétől függőn 1-5 percig hagyjuk hatni, végül öblítsük le. Szórófejének köszönhetően a toalettben is praktikus, a perem alatti részek tisztításához. Permetezzük a WC-kagylóba, majd néhány perc után súroljuk át a kefével, és öblítsük le. A WC kagylóban keletkező húgykő lerakódások eltávolítására hagyjuk hatni a szert egész éjszakára, majd reggel dörzsöljük jól át.

 

Ne alkalmazzuk savra érzékeny anyagoknál: mint márvány, terrakő.


Fontos: Ha sérülés van a kézfejen, használjunk kesztyűt, az égető érzés elkerülése érdekében.  Savra érzékeny anyagoknál (márvány, terrakő) ne használjuk. Rejtett helyen végezzünk próbatisztítást.

Adatok
Cikkszám:
601119
Tömeg:
500 g/db