Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

BioBrill® ÖKO Vízkőoldó és Tisztítószer 750ml
BioBrill® ÖKO Vízkőoldó és Tisztítószer 750ml
2 148 Ft

BioBrill® ÖKO Vízkőoldó és Tisztítószer 750ml

Tulajdonságok

A BioBrill® ÖKO Vízkőoldó és tisztítószerrel gyorsan és hatékonyan lehet eltávolítani a makacs vízkövet. Ugyanakkor nem marja meg a króm felületeket. Szulfát-, nitrogén,- halogén, – és foszfát mentes, szerves savból és növényi alapanyagokból készült tisztítószer, amit egy szintén növényi alapanyagból előállított, többször újrahasznosítható flakonba csomagoltunk. Így elsőként a piacon egy valódi ÖKO terméket sikerült létrehoznunk, kompromisszumok nélkül. Semmilyen állati származékokat nem tartalmaz, illetve állatkísérleteket sem végeztünk a termékünk kifejlesztéséhez.

 

Kiszerelés
750ml
Származási hely
Magyarország
Márka
Brilliance
2 148 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználás:

A termék felhasználásra kész, így az hígítás nélkül azonnal felhasználható. Fújja be a kezelni kívánt felületet, majd várjon legalább 5 percig. Ez után alaposan öblítse le a felületet, majd törölje szárazra.
Fugatisztítószer – fugatisztítás – akvárium tisztítás – vízköves csempe tisztítás – zuhanykabin tisztítás

GREEN PLASTIC flakon

Egy új generációs csomagolóanyag, ami nagymértékben hozzájárul a légkörben lévő széndioxid csökkentéséhez, hiszen nem tartalmaz semmilyen fosszilis, azaz kőolaj vagy földgáz származékokat. 100%-ban növényi eredetű, tartós, vegyszerálló műanyag, amiben tisztítószereket biztonságban lehet tárolni. Használat után szokásos módon újrahasznosítható.

Adatok
Cikkszám:
939113