Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Brilliance® Ablaktisztító (hígítós flakonban) 750ml
Brilliance® Ablaktisztító (hígítós flakonban) 750ml
1 188 Ft

Brilliance® Ablaktisztító (hígítós flakonban) 750ml

Összetevők
<5% Izopropil-alkohol. Felületaktív anyag izopropil-alkoholt tartalmazó vizes oldata, adalékanyagokkal.

Tulajdonságok

Alkoholos ablaktisztító. Ablakok, tükrök, bútorok, napi takarítására. Nyári szélvédőmosó folyadékként is alkalmazható. Könnyű hígítás a nívócsík segítségével.

Kiszerelés
750ml
Származási hely
Magyarország
Márka
Brilliance
1 188 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati útmutató

A Brilliance® Ablaktisztító cseppmentesen szárad és antisztatizáló hatású, ezért a tisztított felület sokáig tiszta marad, legyen szó üvegfelületről vagy bútorok napi takarításáról. Használható: üveg, tükör, csempe, illetve bútor napi takarítására vagy nyári szélvédőmosóként is.

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Adatok
Cikkszám:
616921
Tömeg:
750 g/db