Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Brilliance Üzemi zsíroldó (hígítós flakonban) 750ml
Brilliance Üzemi zsíroldó (hígítós flakonban) 750ml
1 390 Ft

Brilliance Üzemi zsíroldó (hígítós flakonban) 750ml

Tulajdonságok

Hideg-meleg zsíroldó. Tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására Ebben a flakonban hígítsa 1:2 arányban a Brilliance® Üzemi zsíroldó koncentrátumot, amely külön megvásárolható! Használat közben nincs kellemetlen szaga.

 

Kiszerelés
750ml
Származási hely
Magyarország
Márka
Brilliance
1 390 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás

Nagyon makacs szennyeződésekre vagy többször, erősen odaégett szennyeződésekre, mint például tűzhely, sütőlap tisztításra: Higítsa a Brilliance® Üzemi tisztítószer koncentrátumot 1:2-es arányban.

 

Könnyebb szennyeződéseknél, mint például elszívó vagy felfröccsent olaj: elég 1:5-10-ben higítani a Brilliance® Üzemi zsíroldó koncentrátumot. Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval öblítse le a lúgmaradványokat!

Felmosásra: Nagyon zsíros felületekre: 1:10-50-es higításban, kevésbé zsíros felületre: 1:50-100-as higításban. Minden esetben bő vízzel öblítse le a felületet, illetve időnként Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószerrel is mosson fel, hogy a lúgmaradványok ne okozzanak kiülést!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Adatok
Cikkszám:
355858
Tömeg:
750 g/db