Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Brilliance WC olaj virág illattal 750ml
Brilliance WC olaj virág illattal 750ml
3 468 Ft

Brilliance WC olaj virág illattal 750ml

Tulajdonságok

Kellemes illatot biztosít. Különleges vízlepergető hatás a WC, illetve a
piszoár felületén, ami megakadályozza a vízkő és a vizelet lerakódását. Felhasználásra előkészítve.

 

Kiszerelés
750ml
Származási hely
Magyarország
Illat
Virágos
Márka
Brilliance
3 468 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás

WC és piszoárok illatosítására: Alaposan fújja be a felületet és hagyja rajta. Különleges bevonatot képez a felületen, ami megakadályozza a vízkő kialakulását és a vizelet lerakódását. Tartós illatot biztosít többszöri öblítés után is. Rendszeres használatával megakadályozható a toalett kellemetlen szaga.

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Adatok
Cikkszám:
980944
Tömeg:
750 g/db