Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Cleaneco Általános felület fertőtlenítő 500ml
Cleaneco Általános felület fertőtlenítő 500ml
1 390 Ft

Cleaneco Általános felület fertőtlenítő 500ml

A terméket töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Töröljük át a fertőtlenítendő felületet a készítménnyel úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk hatni az előírt behatási ideig. Baktericd, fungicid: min. 20 perc behatási idő. Yeasticid: min. 15 perc behatási idő

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Magyarország
Márka
Cleaneco
1 390 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási javaslat

A szennyeződés mértékének függvényében permetezze termékünket a felületre, majd törölje le nedves vagy száraz ronggyal vagy papírral a bútort, berendezést.

Fenntarthatóság

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

 

Összetétel: izopropil-alkohol, Alkil(C12-16)-dimetil-benzil-ammónium-klorid

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a(z) kezet és az érintett testrészt alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon orvoshoz.

A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: az országos előírásoknak megfelelően.

Adatok
Cikkszám:
898634
Tömeg:
500 g/db