Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Cleaneco Organikus Viaszos padlótisztító 1l
Cleaneco Organikus Viaszos padlótisztító 1l
1 990 Ft

Cleaneco Organikus Viaszos padlótisztító 1l

A Cleaneco Organikus Viaszos Padlótisztító a carambola -csillagnövény- leveléből sajtolt organikus viaszból készült padlótisztító- és ápoló termék. Növényi viasztartalmának köszönhetően selymes és tartós fényt biztosít, nem ragad és használata után a felület csúszásmentes.

Kiszerelés
1l
Származási hely
Magyarország
Márka
Cleaneco
1 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási javaslat

Bútorápolás: a koncentrátumból töltsön az 1 literes szórófejes palackba 10-30 ml-t a takarítás rendszerességének függvényének mértékében (rendszeres takarítás: 10 ml +1 liter víz, alkalmi takarítás: 30 ml + 1 liter víz). Szórófejes palackunkból permetezzünk 20-25 cm távolságból a felületre, majd puha, mickroszálas ronggyal töröljük át azt. Bútorápolást végezhetünk vödörben vagy edényben kikevert 1-3 %-os(5 liter vízhez 0,5-1,5 dl koncentrátum) munkaoldatba mártott, majd jól kicsavart puha vagy mickroszálas ronggyal is.

Padlóápolás: a koncentrátumból készítsünk felmosó vödrünkbe a koszolódás mértékének függvényében 1-3 %-os munkaoldatot.
Ápoló felmosáshoz: Adagoljunk 10 liter vízhez adjunk 250-500 ml koncentrátumot (0,25-0,5%-os oldat)
Tisztító és ápoló felmosáshoz: Adagoljunk 10 liter vízhez 1-1,5 dl koncentrátumot (1-1,5%-os oldat)

Amennyiben lehetőségünk van rá, a felmosást végezzük forró vízzel. A felmosott felületet hagyjuk megszáradni. Száradás után csík és cseppmentes felületet kapunk. A magasabb fény elérése érdekében végezzünk szárazoló felmosást (száraz, lehetőleg mickroszálas moppal, vagy felmosóval töröljük át a száradás alatt álló, vagy már megszáradt felületet). A felmosást követően a felületen vékony filmréteg keletkezik, mely a kezelt felületnek vízlepergető és portaszító tulajdonságokat biztosít.

 

Fenntarthatóság

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával,  környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között,  a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Adatok
Cikkszám:
282283
Tömeg:
1 kg/db