Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Cleaneco Organikus Bútor és padlóápoló 5l
Cleaneco Organikus Bútor és padlóápoló 5l
9 114 Ft

Cleaneco Organikus Bútor és padlóápoló 5l

Összetétel
Nem ionos felületaktív anyag <5%, anionos tenzid <5%, vízoldékony oldószer, viasz, illatanyag.

Tulajdonságok

Magas töménysége, és kedvező ára lehetővé teszi, hogy akár mindennap tisztíthassa és ápolhassa padlóját, bútorait, azok élettartamának növelése érdekében. Tisztítja, ápolja, és védi a felületeket minden takarítás és portalanítás alkalmával. Alkalmas laminált padlózatok, hajópadló, parketta, és kőburkolatok kezelésére, tisztítására. Irodai bútorok, továbbá minden bútorlapból, és kezelt felületű fából készült berendezés ápolására, tisztítására ajánljuk! Használatával vékony filmréteget képezhetünk és hosszantartó selyem fényt biztosíthatunk a kezelt felületen. Csiszolt vagy mázas felületű kövezetek, padozatok, továbbá márvány- és gránitfelületek polírozásával magas fényt érhetünk el csúszásmentesen.


Felhasználási javaslat

Bútorápolás: a koncentrátumból töltsön az 1 literes szórófejes palackba 10-30 ml-t a takarítás rendszerességének függvényének mértékében (rendszeres takarítás: 10 ml +1 liter víz, alkalmi takarítás: 30 ml + 1 liter víz). Szórófejes palackunkból permetezzünk 20-25 cm távolságból a felületre, majd puha, mickroszálas ronggyal töröljük át azt. Bútorápolást végezhetünk vödörben vagy edényben kikevert 1-3 %-os(5 liter vízhez 0,5-1,5 dl koncentrátum) munkaoldatba mártott, majd jól kicsavart puha vagy mickroszálas ronggyal is.

Padlóápolás: a koncentrátumból készítsünk felmosó vödrünkbe a koszolódás mértékének függvényében 1-3 %-os munkaoldatot.
Ápoló felmosáshoz: Adagoljunk 10 liter vízhez adjunk 250-500 ml koncentrátumot (0,25-0,5%-os oldat)
Tisztító és ápoló felmosáshoz: Adagoljunk 10 liter vízhez 1-1,5 dl koncentrátumot (1-1,5%-os oldat)

 

Amennyiben lehetőségünk van rá, a felmosást végezzük forró vízzel. A felmosott felületet hagyjuk megszáradni. Száradás után csík és cseppmentes felületet kapunk. A magasabb fény elérése érdekében végezzünk szárazoló felmosást (száraz, lehetőleg mickroszálas moppal, vagy felmosóval töröljük át a száradás alatt álló, vagy már megszáradt felületet). A felmosást követően a felületen vékony filmréteg keletkezik, mely a kezelt felületnek vízlepergető és portaszító tulajdonságokat biztosít.

 

Fenntarthatóság

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával,  környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között,  a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Kiszerelés
5l
Származási hely
Magyarország
9 114 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
525711
Tömeg:
5 kg/db
Figyelmeztetések
Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Bőrrel való érintkezés után mossuk le bő vízzel. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Gyermek kezébe nem kerülhet.