Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Cleaneco Gépi mosogatószer 5l
Cleaneco Gépi mosogatószer 5l
7 999 Ft

Cleaneco Gépi mosogatószer 5l

Összetevők
Kálium-hidroxid 10-15%, Nátrium-hidroxid <5%, Foszfátok <5%, Na-metaszilikát <2% korróziógátló adalékanyag. A veszélyes komponensek: kálium- hidroxid, dinátrium- metaszilikát, alkiléter- karbons avak Összetevők a 648/2004/EK szerint: 5%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyagok.

Tulajdonságok

A használati utasítás betartása mellett: porcelán-, üveg-, rozsdamentes acél- és műanyagtárgyak tisztítására. Minden mosogatógép típushoz ajánlott. A koncentráció a vízkeménységtől és a mosogatóvíz szennyezettségétől függően változik.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Magyarország
Márka
Cleaneco
7 999 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási javaslat

A termék üzemi pohár és tányér mosogató gépek tisztán tartására alkalmas ipari tisztítószer. A szert, csak védőszemüvegben és védőkesztyűben szabad használni a szennyezettség mértékének függvényében. A szer alkalmas bevonatolt felület tisztítására is. Végezzen próbatisztítást kevésbé látható kis felületen

Adagolás

Adagolását adagolórendszer segítségével ajánlott a használni. Beépített vagy utólagosan felszerelt perisztatikus adagolórendszer segítségével jutassuk az anyagot a mosogatási szakaszba víz- keménység függvényében 0,5-1,0%-os koncentrációban.

Fenntarthatóság

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Adatok
Cikkszám:
612960
Tömeg:
10 kg/db
Figyelmeztetések

Óvintézkedésre vonatkozó P-mondatok:
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.
P280 Védőkesztyű / védőruha / szemvédő / arcvédő használata kötelező.
P305+P351 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül.
P303+P353 HA BŐRRE / HAJRA KERÜL: a bőrt / hajat le kell öblíteni vízzel / zuhanyzás.
P301+P330+P331+P310 LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

A keverék veszélyeire/ kockázataira figyelmeztető H-mondatok:

H314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
H290: Fémekre korrozív hatású lehet.