Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702021455

Cleaneco Gépi mosogatószer 5l
Cleaneco Gépi mosogatószer 5l
7 999 Ft

Cleaneco Gépi mosogatószer 5l

Összetevők
Kálium-hidroxid 10-15%, Nátrium-hidroxid <5%, Foszfátok <5%, Na-metaszilikát <2% korróziógátló adalékanyag. A veszélyes komponensek: kálium- hidroxid, dinátrium- metaszilikát, alkiléter- karbons avak Összetevők a 648/2004/EK szerint: 5%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyagok.

Tulajdonságok

A használati utasítás betartása mellett: porcelán-, üveg-, rozsdamentes acél- és műanyagtárgyak tisztítására. Minden mosogatógép típushoz ajánlott. A koncentráció a vízkeménységtől és a mosogatóvíz szennyezettségétől függően változik.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Magyarország
Márka
Cleaneco
7 999 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási javaslat

A termék üzemi pohár és tányér mosogató gépek tisztán tartására alkalmas ipari tisztítószer. A szert, csak védőszemüvegben és védőkesztyűben szabad használni a szennyezettség mértékének függvényében. A szer alkalmas bevonatolt felület tisztítására is. Végezzen próbatisztítást kevésbé látható kis felületen

Adagolás

Adagolását adagolórendszer segítségével ajánlott a használni. Beépített vagy utólagosan felszerelt perisztatikus adagolórendszer segítségével jutassuk az anyagot a mosogatási szakaszba víz- keménység függvényében 0,5-1,0%-os koncentrációban.

Fenntarthatóság

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Adatok
Cikkszám:
612960
Tömeg:
10 kg/db
Figyelmeztetések

Óvintézkedésre vonatkozó P-mondatok:
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.
P280 Védőkesztyű / védőruha / szemvédő / arcvédő használata kötelező.
P305+P351 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül.
P303+P353 HA BŐRRE / HAJRA KERÜL: a bőrt / hajat le kell öblíteni vízzel / zuhanyzás.
P301+P330+P331+P310 LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

A keverék veszélyeire/ kockázataira figyelmeztető H-mondatok:

H314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
H290: Fémekre korrozív hatású lehet.