Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Cleaneco Hideg Zsíroldó és Grill tisztító 1l
Cleaneco Hideg Zsíroldó és Grill tisztító 1l
1 919 Ft

Cleaneco Hideg Zsíroldó és Grill tisztító 1l

Összetétel
Veszélyt meghatározó összetevő: nátrium-hidroxid.
Összetevők a 648/2004/EK szerint: 5%-nál kevesebb: nemionos felületaktív
anyagok.

Tulajdonságok

Hatékonyan tisztítja és távolítja el zsíros, kormos szennyezodéseket a felületekrol. Használható éttermi sütolapok, kerti grillek, grillrácsok tisztítására. 

 

Kiszerelés
1l
Származási hely
Magyarország
Márka
Cleaneco
1 919 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási javaslat

Permetezze a terméket a kezelendő felületre. Várjon 5 percet, a hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről nedves ronggyal vagy papírtörlő-kendővel távolítsa el, majd a felületet többször vízzel öblítse le. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságára külön ügyeljünk. Vigyázzunk, hogy az élelmiszerek, italok sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe. Ne használja alumínium-, ón- réz-, cink, illetve ezek ötvözetei esetében, mert a felületet megtámadhatja.

 

Fenntarthatóság

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával,  környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között,  a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Adatok
Cikkszám:
302135
Tömeg:
1 kg/db
Figyelmeztetések
Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet.
GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. A permet belélegzése tilos. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.