Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Cleaneco Bio üzemi padlótisztító 5l
Cleaneco Bio üzemi padlótisztító 5l
6 839 Ft

Cleaneco Bio üzemi padlótisztító 5l

Összetétel
Nemionos tenzidek 10-15 %, butilglikol <10 %, kálium-hidroxid <5 %, foszfonát <2%, illatanyag.

Tulajdonságok

A CLEANECO LÚGOS IPARI TISZTÍTÓ hatékonyan tisztítja és távolítja el a zsíros, olajos, kormos felületekről a szennyeződést. Használható padozatok, linóleum, csempék, ipari kövezetek, kezelt beton, teremgarázs és magas igénybevételnek, valamint koszolódásnak kitett felületek tisztítására. Ajánljuk ipari tárcsás takarítógépekhez, valamint kézi felmosáshoz is. Korrodáció gátló anyagokat tartalmaz, így a fényezést, alumínium felnit nem károsítja. A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. Széleskörűen alkalmazható, erős zsíroldó hatású professzionális tisztító- és mosószer koncentrátum.


Felhasználási javaslat

Rendkívül jól használható erősen szennyezett ipari, konyhai, és egyéb üzemi területek gépi és kézi tisztítására. A szennyeződés mértékének függvényében kell a szert hígítani 0,5-3 % között. Rendszeres takarítógép alkalmazásával végzett takarításkor 10 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátumot adagoljunk. Igény szerint nagyobb koncentrációt kell alkalmazni, ha a szennyeződés mértéke nagyobb, a felület erősen zsíros, kormos, olajos, így 1-3 dl koncentrátumot adjunk 10 liter vízhez. A durva szennyeződéseket kezelhetjük, előkezelhetjük tömény koncentrátummal. Kis mennyiségű, pár csepp koncentrátum közvetlen alkalmazásával.

Ajánljuk továbbá a kézi tisztítás során használt textíliák (pl.: törlőkendők, mopok, munkaruhák) kézi és gépi mosására. Ebben az esetben áztassuk a szennyeződés mértékének megfelelően 1-2%-os munkaoldatba (5 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátumot) textíliáinkat.

Gépek, gépalkatrészek, motor és motoralkatrészek zsírtalanítására is alkalmas. A tisztítandó alkatrészeket, darabokat áztassuk 5-10%-os munkaoldatba (1 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátum) vagy vigyük fel a szert közvetlenül a szert teljes töménységben a tisztítandó alkatrészre, darabra, s textíliával töröljük le a felületet.

 

Fenntarthatóság

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Kiszerelés
5l
Származási hely
Magyarország
Márka
Cleaneco
6 839 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
589371
Tömeg:
5 kg/db
Figyelmeztetések

R35 Súlyos égési sérülést okoz

S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó

S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

S26 Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni

S28 Ha az anyag bőrre kerül, vízzel azonnal le kell mosni

S37/39 Megfelelő védőkesztyűt, arc és szemvédőt kell viselni

S45 Baleset, vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges a címkét meg kell mutatni.
S45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges a címkét meg kell mutatni.