Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 1,5l
Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 1,5l
2 999 Ft

Cleaneco Organikus Univerzális Mosógél Koncentrátum 1,5l

Összetétel
Cukortenzid <5% , szappan, anionos felületaktív anyag 5-15%, nátrium citrát, szóda, illatanyag : limonene, linalool. Színezőanyagot nem tartalmaz! Környezetkímélő, biológiailag lebontható anyagokat tartalmaz.

Tulajdonságok

A CLEANECO MOSOGÉLKONCENTRÁTUMOT gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt. A CLEANECO MOSÓGÉLKONCENTRÁTUM természetes alapanyagok hozzáadásával készült, így többek között a cukortenzid garantálja, hogy kevés mosógél hozzáadásával is tökéletes eredményt érjünk el. Cégünk célja az, h termékeinket természetes alapanyagokból környezetbarát eljárásokkal, manufakturális üzemben,a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

 

Kiszerelés
1,5l
Származási hely
Magyarország
Márka
Cleaneco
2 999 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási javaslat

Adagoljon 1,5-2 kupaknyi CLEANECO MOSÓGÉLKONCENTRÁTUMOT 4-5 kg ruha mosásához.

 

Fenntarthatóság 

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

 

Adatok
Cikkszám:
611412
Tömeg:
1,5 kg/db
Figyelmeztetések

Gyermekek elől elzárandó. Élelmiszerektől távol tartandó