Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

HEITMANN PURE folyékony szóda 750ml
HEITMANN PURE folyékony szóda 750ml
1 308 Ft

HEITMANN PURE folyékony szóda 750ml

Természetes és higiénikus tisztítószer, amely használható a házban, a kertben és a ház körül is. Hatékonyan távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket, a foltokat és a szagokat. Élelmiszerekkel érintkező felületeken is használható. A természetben is megtalálható ásványi szódából készül. Folyékony állagú, így azonnal használható. A termék flakonja kb. 92%-ban újrahasznosított műanyagból készült.

Kiszerelés
750ml
Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
1 308 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati javaslatok

Adjon 2 kupakkal 3 liter vízhez (makacs szennyeződés esetén hígítatlanul is alkalmazható).

Mosás:
erősen szennyezett textilekhez (munkaruha, asztalterítő, ágynemű, zokni, stb.) engedjen meleg vizet egy edénybe vagy vödörbe, majd tegyen hozzá a folyékony szódából. 30 perc múlva tegye bele a mosnivalót és hagyja ázni egy éjszakán át. A friss vérfoltokat hideg vizes oldatban áztassa. Ezt követően a szokásos módon mossa ki a textileket.

Ne használja gyapjú, selyem és kényes színű textilekhez!

Kertben és a ház körül:
kosz, vízkőlerakódások, mohásodás eltávolítására. A környező növényeket nem károsítja.

A kőburkolatok, fa felületek, kerti bútorok, kerítések tisztításakor a felületet a termék meleg vizes oldatával kefélje át. Nyers és csiszolt kőlapok, gránit, és egyéb érzékeny felületek esetén először egy nem látható helyen végezzen próbatisztítást. A virágcserepeken lerakódott vízkő eltávolításához tegye a cserepeket meleg vizes szódás oldatba néhány órára.

Háztartásban:
használati tárgyak, különféle felületek és lefolyók tisztítására. A szódás oldattal megtisztított felületet meleg vízzel mindig alaposan mossa le!

  • Tejtartók, termoszok, vágódeszkák és fa evőeszközök tisztítására, valamint tej, fokhagyma, hal és egyéb kellemetlen szagok eltávolítására, melyhez a termék meleg vizes oldatát használja.
  • Zsíros szennyeződések, odaégett ételmaradékok eltávolításához az elkészített oldatot tegye a tisztítandó sütő- vagy főzőedénybe és forralja fel benne
  • A zsíros tepsik, sütőformák, elszívók rácsát meleg vizes oldattal tisztítsa
  • A befőttes üvegeket a meleg vizes oldattal mosogassa el, alaposan öblítse le, majd az üvegeket egy tiszta konyharuhán, fejjel lefelé fordítva hagyja megszáradni.
  • Az oldat eltünteti a szappanmaradványokat és a szennyeződéseket, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat és a lefolyó eldugulását.

FIGYELEM!

Nem használható alumínium- és lúgra érzékeny felületeken (pl. márvány, csiszolt gránit, mészkő). Érzékeny felületek esetén használat előtt egy kevésbé látható helyen végezzen próbatisztítást. Mindig tartsa be a tisztítani kívánt felület gyártójának használati és tisztítási útmutatásait. A használatot követően a felületet mindig mossa le meleg vízzel. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék szembe ne kerüljön, ha mégis szembe kerülne, bő vízzel alaposan mossa ki. Mindig viseljen gumikesztyűt, ha a termékkel dolgozik. Ha a termék bőrre kerül, alaposan mossa le és szárítsa meg. 25°C hőmérséklet alatt tárolja.

Adatok
Cikkszám:
230434