Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

HEITMANN Oxi univerzális folttisztító por
HEITMANN Oxi univerzális folttisztító por
2 028 Ft

HEITMANN Oxi univerzális folttisztító por

Használható minden típusú foltra: vörösbor, gyümölcs, gyümölcslé, kávé, tea, föld vagy fű okozta szennyeződések esetén. Bármely mosási hőmérsékleten hatékony. Higiénikus tisztaságot biztosít, és megszünteti a textíliák kellemetlen szagát.

 

Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
2 028 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás (adagolókanál a csomagolásban)

A mosószer hatékonyságának növelésére /gépi mosás/: a ruhák szennyezettségének megfelelően 1-2 adagolókanállal (30-60 ml) adjon a termékből a mosószerhez a fő mosási fázisban.

Áztatáshoz: 2 adagolókanálnyi (60 ml) terméket oldjon fel kb. 4 liter meleg vízben, majd áztassa be a ruhákat. A színes ruhákat max.1 órán át hagyja ázni, a fehér ruhákat makacs foltokkal, akár 6-8 órán át. Ezt követően mossa a ruhákat a szokásos módon.

Közvetlen foltelőkezeléshez: 1/2 adagolókanálnyi (15 ml) terméket oldjon fel kb.100 ml meleg vízben, majd a szükséges mennységet vigye fel a foltra. Makacs folt esetén jól dolgozza bele a foltba. Ezt követően alaposan öblítse ki, majd a szokásos módon mossa a ruhadarabot. Védőkesztyű használata ajánlott!

Soha ne használja a terméket közvetlenül a tisztítandó anyagon!

Fontos

1.) A termék nem alkalmazható gyapjú, selyem, bevont textil, bőr esetén.

2.) Fém részeket (cipzár, szegecs, stb.) tartalmazó textilek áztatásához ne használja a terméket.

3.) Ha szükséges, a termék használata előtt ellenőrizze a textil színtartósságát egy kevésbé látható helyen.

4.) A már feloldott, de megmaradt terméket soha ne tárolja sem nyitott, sem zárt csomagolásban, azt dobja ki azonnal a hulladékkezelési szabályoknak megfelelően.

5.) A terméket mindig száraz, hűvös helyen és jól lezárva tárolja.

Figyelem

Lenyelve ártalmas. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/nemzetközi szabályozásoknak megfelelően kell hulladékként elhelyezni.

Adatok
Cikkszám:
288080
Tömeg:
750 g/db