Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

HEITMANN fertőtlenítő fürdőszobai tisztító 500ml
HEITMANN fertőtlenítő fürdőszobai tisztító 500ml
1 548 Ft

HEITMANN fertőtlenítő fürdőszobai tisztító 500ml

Különösen hatékony a vízkő és akár a legmakacsabb fürdőszobai szennyeződésekkel (pl. szappanlerakódás) szemben is. Fertőtlenítő hatásával eltávolítja a baktériumok több, mint 99,9%-át. Speciális összetételével a függőleges felületek tisztítása is egyszerű. A citromsav természetes erejével a vízkő minden maradványát eltünteti. Bőrgyógyászok által tesztelt.

Kiszerelés
500ml
Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
1 548 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használata

a fürdőszobában bármely felület tisztításához használható, beleértve a mosdókat, zuhanykabinokat, csempéket, szanitereket, króm szerelvényeket, WC csészét. Fújja a tisztítani kívánt felületre, hagyja hatni 1 percig (különösen makacs szennyeződés/vízkő esetén maximum 10 percig), majd öblítse le alaposan vízzel. Ne használja savra érzékeny felületeken, mint pl. márvány, zománc, alumínium. Védőkesztyű használata javasolt.

FIGYELEM!

Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/nemzetközi szabályozásoknak megfelelően kell hulladékként elhelyezni.

Adatok
Cikkszám:
792503
Tömeg:
500 g/db