Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

HEITMANN Felület Fertőtlenítő spray 250ml
HEITMANN Felület Fertőtlenítő spray 250ml
1 548 Ft

HEITMANN Felület Fertőtlenítő spray 250ml

Gyors és alapos higiénia akár 30 másodperc alatt a konyhában, fürdőben, WC-ben, a gyermekek vagy betegek szobájában. Szőnyegek, kárpitok, matracok és akár cipők fertőtlenítésére is alkalmas. A flakon fejjel lefelé fordítva is használható.

 

Kiszerelés
250ml
Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
1 548 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: permetezze a fertőtleníteni kívánt felületre, hagyja hatni a megfelelő behatási ideig, majd hagyja megszáradni. Bármely nedvesen tisztítható felületen és textílián alkalmazható. A tisztítandó felület színtartósságát egy kevésbé látható felületen tesztelje. Behatási idők: baktericid,yeasticid – 2 perc; fungicid – 5 perc; szelektív virucid – 30 másodperc.

VESZÉLY!

Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/nemzetközi szabályozásoknak megfelelően kell hulladékként elhelyezni.

Adatok
Cikkszám:
857004
Tömeg:
250 g/db