Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702021455

HEITMANN Fertőtlenítő mosási adalék 1250ml
HEITMANN Fertőtlenítő mosási adalék 1250ml
1 090 Ft

HEITMANN Fertőtlenítő mosási adalék 1250ml

Mosási fertőtlenítő a higiénikusan tiszta és hosszantartóan friss illatú ruhákért – baba és gyerekruhákhoz is. A mosógépet is fertőtleníti.15 mosáshoz elegendő. Hideg vízben is hatékony egész 60 °C-os mosásig. A kezelt textíliák bőrbarát eredménye bőrgyógyászok által igazolt.

Kiszerelés
1250ml
Származási hely
Németország
Márka
Heitmann
1 090 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Használati utasítás

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: 20°C – 60°C fokos mosásig alkalmazható.
Gépi mosás: tegyen az öblítő adagolóba 2 és fél kupaknyi (82,5 ml) terméket.
Kézi mosás: keverjen 1 és fél kupaknyit (50 ml) a termékből 5 liter vízhez a mosás legutolsó öblítési fázisában. Hagyja hatni legalább 30 percig.

FIGYELEM!

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/nemzetközi szabályozásoknak megfelelően kell hulladékként elhelyezni.

Adatok
Cikkszám:
665795
Tömeg:
1,25 kg/db