Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl ARCANDIS®-Classic 10l
Kiehl ARCANDIS®-Classic 10l
36 700 Ft

Kiehl ARCANDIS®-Classic 10l

Összetevők
Foszfátok 15-30 %, klóralapú fehérítők < 5 %, foszfonátok, lúgok, korrózió gátlók. pH-érték (koncentrátumban): kb. 13,5 pH-érték (felh. kész oldat): kb. 11

Tulajdonságok

Folyékony mosogató koncentrátum az egy- és többtartályos ipari mosogatógépekhez. Az ARCANDIS®-Classic tea, kávé, ill. makacs ételmaradékok igen gyors és alapos eltávolítását biztosítja. A termék minden vízkeménységi foknál kimondottan hatékony, meggátolja a mészlerakodások képződését és így hozzájárul a mosogatógép hosszabb élettartalmához. Az ARCANDIS®-Classic összeállítása biztosítja az elmosandó edények higiénikus tisztaságát.

 

Felhasználási terület

Felhasználható minden lúgra nem érzékeny porcelán, üveg, nemesfém és műanyag edényre és evőeszközre. Nem alkalmas alumínium, gumi és érzékeny dekorral ellátott edények tisztítására. Optimális hatékonyság elérése az ARCANDIS®-Shine vagy -Splend öblítő használatával együtt biztosított.


Felhasználás

Az ARCANDIS®-Classic adagolása a mosogatógépben integrált adagolóval vagy egy programozott Kiehl-adagolóval történik. A legjobb eredmény eléréséhez a beállításnál, amelyet egy Kiehl-munkatárs állít be, figyelembe kell venni a helyi körülményeket (a víz keménységi foka, szennyeződés mértéke, mosogatógép típusa). Adagolási mérték 2-5 gramm között 1 liter vízhez. Termékcsere esetén, az adagolókat és a hozzá tartozó kellékeket/csöveket vízzel alaposan ki kell mosni.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
36 700 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
395981
Tömeg:
10 kg/db