Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl ARCANDIS®-Craft edény áztató 5l
Kiehl ARCANDIS®-Craft edény áztató 5l
15 880 Ft

Kiehl ARCANDIS®-Craft edény áztató 5l

Összetevők
Lúgok, segédanyagok, nem ionos tenzidek < 5%, amfotér tenzidek < 5%. pH-érték (koncentrátumban): kb. 14 pH-érték (felh. kész oldat): kb. 12,5

Tulajdonságok

Folyékony, erősen lúgos alaptisztítószer edényekhez, egy- és többtartályos ipari mosogatógépekhez. Az ARCANDIS®-Craft eltávolítja még a legmakacsabb keményítő- és ételmaradékokat is. A termék rendszeres alkalmazásával az ipari mosogatógépeknél elmaradhat a körülményes merítéses alaptisztítás.


Felhasználási terület

Minden lúgálló porcelánból, üvegből, nemesfémből és műanyagból készült edény és evőeszköznél használható. Nem használható alumíniumból és ezüstből készült edény és evőeszköznél.


Felhasználás

Töltse meg a mosogatógépet friss vízzel. Az ARCANDIS®-Craft-ot a mosószer tartály főmosás rekeszébe adagoljuk (adagolás 10-40 ml / 1 L vízhez). Az elmosogatandó edényeket és evőeszközöket gépi mosogatással a leghosszabb programon mosogatjuk el. Utána újra töltjük a mosogatógépet friss vízzel és az alaptisztított edényeket és evőeszközöket normál körülmények között újra elmosogatjuk. Biztonságtehnikai okokból csak oktatott személyzet használhatja.

 

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
15 880 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
540778
Tömeg:
5 kg/db