Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl ARCANDIS®-Eco 10l
Kiehl ARCANDIS®-Eco 10l
37 793 Ft

Kiehl ARCANDIS®-Eco 10l

Tulajdonságok

Folyékony mosogató koncentrátum az egy- és többtartályos ipari mosogatógépekhez. Az ARCANDIS®-Eco tea, kávé ill. makacs ételmaradékok igen gyors és alapos eltávolítását biztosítja. A mosandó edényeken történő keményítő lerakódását tartósan csökkenti. A termék minden vízkeménységi foknál kimondottan hatékony, meggátolja a mészlerakodások képződését és így hozzájárul a mosogatógép hosszabb élettartalmához. Az ARCANDIS®-Eco új összetétele NTA, klór és foszfátmentes, így természetbarát és anyagkímélő.


Felhasználási terület

Felhasználható minden lúgra nem érzékeny porcelán, üveg, nemesfém ill. műanyag edényre és evőeszközre. Nem alkalmas aluminium, gumi és érzékeny dekorral ellátott edények tisztítására. Optimális hatékonyság elérése az ARCANDIS®-Shine vagy - Splend öblítő használatával együtt biztosított.

Felhasználás

Az ARCANDIS®-Eco adagolása a mosogatógépben intengrált adagolóval vagy egy programozott Kiehl-adagolóval
történik. A legjobb eredmény eléréséhez a beállításnál, amelyet egy Kiehl-munkatárs állít be, figyelembe kell venni a helyi körülményeket (a víz keménységi foka, szennyeződés mértéke, mosogatógép típus). Vegyék fegyelembe a táblázatban feltüntetett értékeket.


Vízkeménység

lágy (< 8,4 °dH)< 1,5 mmol/l Adagolás 1 g/liter víz
közepesen kemény(8,4 – 14 °dH)1,5 – 2,5 mmol/l Adagolás 2,5 g/liter víz
kemény(> 14 °dH)> 2,5 mmol/l Adagolás 4 g/liter víz
Vegyék figyelembe a gyártó használati utasítását. Termékcsere esetén, az adagolókat és a hozzá tartozó kellékeket, csöveket vízzel alaposan ki kell mosni.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
Tulajdonság
Gépi mosogatószer
37 793 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
396493