Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl ARCANDIS®-EcoTab mosógatótabletta 60db
Kiehl ARCANDIS®-EcoTab mosógatótabletta 60db
6 255 Ft

Kiehl ARCANDIS®-EcoTab mosógatótabletta 60db

Összetevők
Oxigén alapú fehérítők 5 - 15 %, nem ionos tenzidek < 5 %, foszfonátok < 5 %, polikarboxilát < 5 %, enzimek (subtilisin, amylase).
pH-érték (1%-os oldat): kb. 10,5

Tulajdonságok

Mosogatótabletta minden, a piacon szereplő, háztartási mosogatógéphez. A termék hatásos fehérje és keményítőoldó, kimagasló zsíroldó hatású és eltávolítja még a legmakacsabb kávé és teaszennyeződéseket is. Még alacsony hőmérsékletű programmal is teljes tisztítási eredmény érhető el. Üveg-korrózió gátló tartalma engedélyezi az üvegtárgyak kiméletes mosogatását. ARCANDIS®-EcoTab foszfát-, illat és konzerváló anyagok mentes, ezáltal különösen környezetbarát.


Felhasználási terület

Mindenfajta lúgálló porcelán, üveg, nemesfém, műanyag edény és evőeszközre használható. Ezüsthöz nem alkalmas. A kristálypoharakat, kézzel festett porcelánokat, alumínium lábosokat, valamint fanyelű evőeszközöket kézzel mosogassuk. Az ARCANDIS-Splend-el és ARCANDISSalt-al kombinálva garantált az optimális tisztítási eredmény.


Felhasználás

Vegyék figyelembe a mosogatógép használati utasítását. Enyhe szennyeződéseket a gép megtöltése előtt mossuk le. Rendszeresen ellenőrizzük a szűrő tisztaságát. A sót (vízlágyítót) és az öblítőszert megfelelő időben pótoljuk és a mosogatógép használati utasítása alapján a helyi vízkeménységi fokhoz igazítva adagoljuk. A védőfólia eltávolítása után egy tablettát teszünk az adagolóba. Ezt követően kiválasztjuk a megfelelő mosogatási programot és elindítjuk a mosogatógépet. Rövid programoknál az ARCANDIS®-Powder használata javasolt.

 

Származási hely
Németország
6 255 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Mennyiség:
60db
Cikkszám:
410608