Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl ARCANDIS®-Forte ipari mosógatógéphez 10l
Kiehl ARCANDIS®-Forte ipari mosógatógéphez 10l
31 639 Ft

Kiehl ARCANDIS®-Forte ipari mosógatógéphez 10l

Összetevők
Lúgok, nem ionos tenzidek < 5%, amfoter tenzidek < 5%, segédanyagok. pH-érték (koncentrátumban) kb. 14 pH-érték (felh. kész oldatban) kb. 11

Tulajdonságok

Folyékony, erősen lúgos mosogató koncentrátum ipari mosogatógépekhez. Klór és foszfátmentes termék, a keményítő és fehérjetartalmú ételmaradékokat is hatékonyan eltávolítja, magasabb futószalag sebességnél is. A mosandó edényeken történő keményítő lerakódását csökkenti és biztosítja az edények higiénikus tisztaságát. Az ARCANDIS®-Forte különösen jól alkalmazható nagyon lágy vizeknél, 3 nk°-ig (0,534 mmol/l). Egy magasabb vízkeménységi foknál egy vízlágyító berendezés felszerelése szükséges.


Felhasználási terület

Felhasználható minden lúgra nem érzékeny porcelán, nemesacél és műanyag edényre és evőeszközre. Nem alkalmas alumínium, gumi és érzékeny dekorral ellátott edények tisztítására. Optimális hatékonyság elérése az ARCANDIS®- Shine vagy -Splend öblítő használatával biztosított.


Felhasználás

Az ARCANDIS®-Forte adagolása a mosogatógépben integrált adagolóval vagy egy programozott Kiehl adagolóval
történik. A legjobb eredmény eléréséhez a beállításnál, amelyet egy Kiehl-munkatárs állít be, figyelembe kell venni a helyi körülményeket (a víz keménységi foka, a szennyezödés mértéke, mosogatógép típusa). Az adagolási mérték 1-3,5 gramm  1 liter vízhez. Termékcsere esetén, az adagolókat és a hozzá tartozó kellékeket/csöveket vízzel alaposan ki kell mosni.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
31 639 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
250433
Tömeg:
10 kg/db