Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Ambital-eco Öko-tisztító-, ápolószer 1l
Kiehl Ambital-eco Öko-tisztító-, ápolószer 1l
3 822 Ft

Kiehl Ambital-eco Öko-tisztító-, ápolószer 1l

Összetevők
Nem ionos tenzidek 5-15 %, vízbázisú oldószerek, ápolóadalékok, illatanyagok, élelmiszerszinezékek. pH-érték (koncentrátumban): kb. 7,5 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 7,5

Tulajdonságok

A forradalmian új öko-tisztító-, ápoló Ambital-eco-Koncentrátum, kitűnő padlóápolást és környezetkímélő tisztítást biztosít. A felületen önfényező ápolófilmet képez. Az Ambital-eco-Koncentrátum csíkmentesen szárad és csúszásgátló összetevőkkel rendelkezik. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket, (az FMPA Baden-Württemberg, Otto-Graf intézet által bevizsgált) így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására. A környezetkímélő összetevőinek köszönhetően az Ambital-eco-Koncentrátum megfelel "Az Európai Unió Öko-címke" kritériumoknak.


Felhasználási terület

Minden vízálló, kemény és elasztikus padlóburkolaton, pld. PVC, linóleum, gumi, polyolefin, márvány, betonkő, epoxigyanta ill. bevonatoláson használható.


Felhasználás

1 adag (adagolófej) = 25 ml


Napi tisztítás (felmosás / gépi vizes tisztítás):

1 adag 8 liter hideg vízhez vagy Kiehl adagolórendszeren keresztül 1:320. Enyhébbtől közepesen erős szennyeződésnél ½ adag is elégendő.
Polírozás: Alkalmankénti polírozás esetén (kb. 1000 ford/perc) az ápólófilm tömöríthető, a cipőtalpak által keletkezett nyomok megszüntethetőek és a strapabírás növelhető.

 

Egyéb utasítás

A megfelelő adagolással költséget takaríthat meg, és védi a természetet. Gyermekektől távol kell tartani. Ne keverje a különböző tisztítószereket! Ne folyó vízzel, hanem az edények áztatásával mosogasson, a mosogatószert pedig a javasolt adagolásban használja. További információ az EU ökocímke-honlapján található: www.ecolabel.eu. A tenzidek növény alapú nyersanyagokból vannak előállítva. A csomagolás újrahasznosítható.

Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
3 822 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
248033
Tömeg:
1 kg/db