TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Kiehl Arenas-Avenir 10l

Kiehl Arenas-Avenir 10l
Kiehl Arenas-Avenir 10l

Tulajdonságok

Az ARENAS®-avenir egy tenzid-, foszfát- és szappanmentes önmagában használható illat- és színezékmentes mosószer kitűnő mosási teljesítménnyel 40 °C, 60 °C és
90 °C-on. A környezetkímélő kialakítás lehetővé teszi a textiliák habzás nélküli
mosását, kivéve a selyem és gyapjú anyagokat. Különösen alkalmas takaritótextiliák mosásához. Az ARENAS®-avenir a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. Mosáserősítő adalék hozzáadása nem szükséges. Fehérítő hatás az ARENAS®-oxydes hozzáadásával érhető el, miközben a kombináció tenzidmentes marad. A textiliák alkalmasságáról és a mosási teljesítményről a "Hohenstein Laboratories"

Intézmény szakvéleménye áll rendelkezésre.

 

Felhasználási terület

Tarka- és fehér, továbbá takarítótextiliák mosására alkalmas olyan mosógépekben, amelyek folyékony mosószer adagolási lehetőséggel rendelkeznek. Vegyük figyelembe az egyes textiliák mosásánál ajánlott maximális hőfokot. Nem használható gyapjú és selyem anyagoknál.

 

Felhasználás

A főmosásban az anyaguk és színük alapján szétválogatott textiliák az ARENAS®-avenir-ral az előírt hőfokon moshatóak. ARENAS®-avenir kannáját a főmosás adagoló pumpájához csatlakoztatjuk. Az adagolás automatikusan követi a mosógép programját. Az ARENAS®-avenir, összetevői miatt kizárólag higítva juthat a mosógépbe.

 

Kiszerelés  :
10l
Származási hely :
Németország
Tulajdonság :
Textil mosás
További adatok
31 897 Ft
Egységár: 3 190 Ft/l
Adatok
Cikkszám
498644