Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702021455

Kiehl AvenisFoam Szaniter tisztító hab 5l
Kiehl AvenisFoam Szaniter tisztító hab 5l
6 786 Ft

Kiehl AvenisFoam Szaniter tisztító hab 5l

Tulajdonságok

Felhasználásra kész, napi szaniter tisztítószer, ökológiai savkombinációval. Eltávolítja a mész, vízkő, húgykő és szappanmaradványokat. A habképző fejnek köszönhetően egy ergonomikus felhasználást tesz lehetővé, aerozol képződés nélkül. A habmennyiségnek köszönhetően egy nagyon minimális termékfelhasználást biztosít. A savra érzékeny felületek, mint pl. krómozott vagy nem krómozott réz, zománc, különböző savra érzékeny műanyag tárgyak, eloxál és savra érzékeny természetes- és műkő felületek károsodhatnak.

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
6 786 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és tárgyon alkalmazható, mint pl.: kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze, piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból. Figyelem: poliamidból készült tárgyak és zománcozott kádak/mosdók ill. a mésztartalmú felületek (pl.: márvány) a sav által roncsolódhatnak.

 

Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen. Napi takarítás habszóró eljárással: a terméket hígítatlanul kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vizzel öblítsük le ill. töröljük át. A szóróflakon utántölthető az 5 literes kannából.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk

Adatok
Cikkszám:
902630