Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl AvenisFoam Szaniter tisztító hab 5l
Kiehl AvenisFoam Szaniter tisztító hab 5l
9 990 Ft

Kiehl AvenisFoam Szaniter tisztító hab 5l

Felhasználásra kész, napi szaniter tisztítószer, ökológiai savkombinációval. Eltávolítja a mész, vízkő, húgykő és szappanmaradványokat. A habképző fejnek köszönhetően egy ergonomikus felhasználást tesz lehetővé, aerozol képződés nélkül. A habmennyiségnek köszönhetően egy nagyon minimális termékfelhasználást biztosít. A savra érzékeny felületek, mint pl. krómozott vagy nem krómozott réz, zománc, különböző savra érzékeny műanyag tárgyak, eloxál és savra érzékeny természetes- és műkő felületek károsodhatnak.

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
9 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és tárgyon alkalmazható, mint pl.: kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze, piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból. Figyelem: poliamidból készült tárgyak és zománcozott kádak/mosdók ill. a mésztartalmú felületek (pl.: márvány) a sav által roncsolódhatnak.

 

Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen. Napi takarítás habszóró eljárással: a terméket hígítatlanul kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vizzel öblítsük le ill. töröljük át. A szóróflakon utántölthető az 5 literes kannából.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk

Adatok
Cikkszám:
902630