Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Carp-Extracta extrakciós tisztítószer 10l
Kiehl Carp-Extracta extrakciós tisztítószer 10l
22 419 Ft

Kiehl Carp-Extracta extrakciós tisztítószer 10l

Összetevők
Nem ionos tenzidek < 5%, foszfátok < 5%, vízbázisú oldószerek, polimer diszperziók, illatanyagok (Limonene), konzerváló anyagok (methyl-/ methylchloroisothiazolinone).
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8,5 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 7,5

Tulajdonságok

A Carp-Extracta intenzív tisztító hatású és erősen fékezett habzású tenzideket tartalmaz, amely lehetővé teszi a szálak alapos tisztítását. A szennyeződést gyorsan kioldja és az extrakciós eljárás során eltávolítja. A szőnyegben maradó nedvesség polimer agglomerátumot képez, mely száradás után felszívható (Anti-Soil-Effekt). A Carp-Extracta elpusztítja a poratkákat és megszünteti a zavaró szagokat is.


Felhasználási terület

Minden színtartó és vízálló szőnyegen és kárpiton alkalmazható.


Felhasználás

Mindenekelőtt alaposan porszívozzuk fel a szőnyeget.


Szóró-extrakció: a szennyeződés mértékétől függően 0,5-1 litert adjunk 8 liter hideg vízhez. A tisztítóoldatot töltsük a gép tisztavíz-tartályába, a foltokat az adapter segítségével fújjuk be. Az adaptert párhuzamos, egymást átfedő csíkokban húzva tisztítsuk meg a szőnyeget. A megtisztított szőnyegre a teljes száradásig ne lépjünk rá. A megszáradt szőnyeget, a karbantartó tisztítás keretein belül porszívozzuk fel, esetleg kefés géppel dolgozzuk át.

Textil-pad eljárás: a szennyeződés mértékétől függően 100-150 ml-t adjunk 1 liter hideg vízhez. A tisztítóoldatot öntsük szóróflakonokba. A textil-pad-et fújjuk be vele, tegyük az egytárcsás súrológép alá, majd kb. 1 m² szőnyegfelületet is takarékosan fújjunk be az oldattal és körkörös mozdulatokkal tisztítsuk a szőnyeget. A szennyezett pad-et fordítsuk meg, vagy cseréljük ki.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelőséget nem vállalunk.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
22 419 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
562033
Tömeg:
10 kg/db