Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Carpasol szóró extrakciós tisztítószer 10l
Kiehl Carpasol szóró extrakciós tisztítószer 10l
20 081 Ft

Kiehl Carpasol szóró extrakciós tisztítószer 10l

Összetevők
Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek < 5%, foszfátok 5-15%, vízbázisú oldószerek, ápoló összetevők, illatanyagok. pH-érték (koncentrátumban): kb. 9,5 pH-érték (felh. kész oldatban): 8,5

Tulajdonságok

A Carpasol intenzív tisztító hatású és erősen fékezett habzású tenzideket tartalmaz, amely lehetővé teszi a szálak alapos tisztítását. A szennyeződést gyorsan kioldja és az extrakciós eljárás során eltávolítja.


Felhasználási terület

Minden színtartó és vízálló szőnyegen és kárpiton alkalmazható.

 

Felhasználás

Mindenekelőtt alaposan porszívozzuk fel a padlószőnyeget.


Szóró-extrakció: a szennyeződés mértékétől függően 0,5-1 litert adjunk 8 liter hideg vízhez. A tisztítóoldatot töltsük a gép tisztavíz tartályába, a foltokat az adapter segítségével fújjuk be. Az adaptert párhuzamos, egymást átfedő csíkokban húzva, tisztítsuk meg a szőnyeget. A megtisztított szőnyegre a teljes száradásig ne lépjünk rá.

Textil-pad eljárás: a szennyeződés mértékétől függően 100-150 ml-t adjunk 1 liter hideg vízhez. A tisztítóoldatot öntsük szóróflakonba. A textil-pad-et fújjuk be vele, tegyük az egytárcsás súrológép alá, majd kb. 1 m² szőnyegfelületet is takarékosan fújjunk be az oldattal és körkörös mozdulatokkal tisztítsuk a szőnyeget. A szennyezett pad-et fordítsuk meg, vagy cseréljük ki.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
20 081 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
181940
Tömeg:
10 kg/db