Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Ceradur-eco Fémsómentes, diszperziós ápolószer 5l
Kiehl Ceradur-eco Fémsómentes, diszperziós ápolószer 5l
14 769 Ft

Kiehl Ceradur-eco Fémsómentes, diszperziós ápolószer 5l

Összetevők
Fémsómentes műanyag diszperziók (TBEP-mentes), polietilén-viasz, lágyítók, segédanyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8,5

Nagyon jó filmképző, önfényezően száradó fémsómentes diszperziós ápolószer. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket, (az FMPA Baden-Württemberg, Otto-Graf intézet által bevizsgált) így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására. Az ápolófilm keményvaxhoz hasonló és változatlanul rugalmas marad. Még nagyobb sérülések is eltüntethetőek polírozással. A környezetkímélő összetevőinek köszönhetően a Ceradur-eco megfelel "Az Európai Unió Öko-címke" kritériumoknak.

Felhasználási terület

Minden vízálló, kemény és elasztikus padlóburkolaton egyaránt alkalmazható, mint pl.: PVC, linóleum, gumi, biztonsági burkolatok, poliolefin, márvány, gránátkő, betonkő. Szintén alkalmas fa- és parafa felületek védelmére, kivéve azokat a felületeket, amelyek gyárilag védőréteggel vannak ellátva. Burkolatoknál amelyek PE vagy PU koptatóréteggel vannak ellátva, tapadás teszt szükséges.


Felhasználás

Sikeres alaptisztítás és száradás után a terméket hígítás nélkül pl. egy laposmopp segítségével vékonyan vigyük fel a felületre. Ne hagyjuk, hogy az ápoló diszperzió beleszáradjon a mopp huzatába, a kannát használat után azonnal zárjuk vissza.


Első ápolás tisztított felületen: a padlóburkolat nedvszívó képességének megfelelően 30 perces szünetekkel 2-3 réteget vigyünk fel.
Intenzív takarítás utáni utókezelés: 30 perces szünettel 1-2 réteg felvitele.
Spray-szóró eljárás a helyenként hiányos ápolófilm kijavítására: a szert 1:1 arányban hideg vízzel hígítani, szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével eldolgozni.
Polírozás: amegszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc) és Multi-Disc-kel tömöríthetjük. A padló az eljárás során nem lesz simább.

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
14 769 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
458809
Tömeg:
5 kg/db