Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Dopomat Intenzív-és gépi tisztítószer 10l
Kiehl Dopomat Intenzív-és gépi tisztítószer 10l
22 990 Ft

Kiehl Dopomat Intenzív-és gépi tisztítószer 10l

A Dopomat kézi- és gépi tisztításhoz egyaránt alkalmazható. Használata során könnyen elterül a felületen, gyorsan és intenzíven fejti ki tisztító hatását, nem habzik, a karbantartó tisztítást követően csíkmentesen szárad. Eltávolítja az általános-, olajos- és zsíros szennyeződéseket, nagyobb mennyiségben ápolófilmek és viaszbevonatok eltávolítására is alkalmas.

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
22 990 Ft
Termékleírás

Felhasználási terület

Építés utáni takarításnál-, intenzív- és napi takarítás során vízálló felületeken,mint pl.: epoxigyanta, égetett agyag járólap, műkő, gránátkő és kvarcit. Építés utáni- és intenzív takarításnál, vízálló kemény- és rugalmas padlóburkolatokon mint pl.: simított beton, betonkő, márvány, linóleum, gumi, PVC és poliolefin. Nem alkalmas műanyag bevonattal-kezelt padlóburkolatok tisztítására.

Felhasználás

Napi takarítás (felmosás/gépi vizes tisztítás): A szennyeződéstől függően 50-80 ml 8 liter hideg vízhez.
Intenzív tisztítás: 100-300 ml 8 liter hideg vízhez.Az oldatot a felületen eloszlatni, súrolni, felszívni, majd hideg vízzel felmosni.
Építkezés utáni takarítás: 1-2 liter 8 liter hideg vízhez. Az oldatot a felületen eloszlatni, súrolni, felszívni, majd hideg vízzel felmosni.

Adatok
Cikkszám:
702718
Tömeg:
10 kg/db
Ezeket ajánljuk mellé