Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Dopomat Secur Gépi tisztítószer csúszásgátló és ápoló összetevőkkel 10l
Kiehl Dopomat Secur Gépi tisztítószer csúszásgátló és ápoló összetevőkkel 10l
16 329 Ft

Kiehl Dopomat Secur Gépi tisztítószer csúszásgátló és ápoló összetevőkkel 10l

Összetevők
Nem ionos tenzidek 5-15%, szappan < 5%, polikarboxilátok < 5%, vízbázisú oldószer, ápoló összetevők, illatanyagok (Limonene, Linalool, Lilial).
pH-érték (koncentrátumban): kb. 10 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 8,5

Tulajdonságok

Eltávolítja a szennyeződéseket és csíkmentesen szárad, matt fényt hagyva maga után, különösen csúszásgátló ápolófilmet képezve. Polírozással optikailag javítható a felület fényessége, ez a csúszásgátló tulajdonságon nem változtat. A súroló-szívó automatagép használatával kicserélődnek a kezelt felületen a csúszást gátló és ápoló komponensek, megakadályozva, hogy a felületre túl sok tisztítószer kerüljön. A Dopomat-secur alkalmazásával a csúszás-tapadás értéke eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket, (az FMPA Baden-Würtemberg, Otto-Graf intézet által bevizsgált) így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak.


Felhasználási terület

Minden vízálló, kemény és rugalmas padlón, mint pl.: PVC, linóleum, gumi, poliolefin, márvány, betonkő, epoxy gyanta, de akár bevonatolt felületeken is. Előnyben részesíthető biztonsági követelményeket is elváró intézmények esetén, mint pl.: sportcsarnokok vagy idősek otthona.

Felhasználás

Karbantartó tisztítás (felmosás / gépi vizes tisztítás): A szennyeződés mértékétől függően, vagy a kívánt teljesítmény függvényében: 100-200 ml-t adjunk 10 liter hideg vízhez.
Polírozás: Alkalmankénti polírozás esetén (kb. 1000 ford/perc) az ápolófilm tömöríthető, a cipőtalpak által keletkezett nyomok megszüntethetőek, ugyanakkor a felület strapabírás szempontjából is optimalizálható;
a padló az eljárás során nem lesz simább.
Ápolás: A padló nedvszívó képességének függvényében: 300-600 ml-t adjunk 10 liter hideg vízhez.

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
16 329 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
321963
Tömeg:
10 kg/db