Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Duocit Eco Szaniter tisztító narancs illattal 10l
Kiehl Duocit Eco Szaniter tisztító narancs illattal 10l
16 990 Ft

Kiehl Duocit Eco Szaniter tisztító narancs illattal 10l

Narancs illatú szaniter tisztítószer tartós friss illattal. Mész- és kozmetikai cikkek mararadványainak gyors és higiénikus eltávolítására szaniter felületeken. A Duocit-eco rendszeres használata megakadályozza a mész-szerű larakódásokat és kíméli a megtisztítandó anyagokat és felületeket. A környezetkímélő kialakítás által a Duocit-eco elnyeri az "EU Margaréta" ökocímkét.

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
Illat
Narancs
Márka
Kiehl
16 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Szaniter területen minden vízálló felületen és használati tárgyon alakalmazható mint pl.: mosdókagyló, fürdő- és zuhanyzókád, WC-csésze tetővel, keretezett választófalak, tükör, csempe és armatúrák stb. zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakk-ból. Nem alkalmazható mésztartalmú felületeken mint pl.: márvány és betonkő.


Felhasználás

Felülettisztítás / törlés: a szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel, dolgozuk át a felületet, majd bő vízzel öblítsük ill. töröljük le. WC csészék tisztításánál a tisztítószert hígítatás nélkül spricceljük a perem alá, a WC-kefével dolgozuk át és rövid hatóidő után öblítsük le vagy 1-2 spricnit adunk 4-8 liter hideg vízhez. Az oldatot szivaccsal, kendővel vagy mophuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel öblítsük ill. töröljük le.

Adatok
Cikkszám:
794557
Tömeg:
10 kg/db