Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Frigosan fagyasztó helyiségek tisztítószere 10l
Kiehl Frigosan fagyasztó helyiségek tisztítószere 10l
43 538 Ft

Kiehl Frigosan fagyasztó helyiségek tisztítószere 10l

Tulajdonságok

Eltávolítja a mélyhűtőhelyiségek olajos, zsíros szennyeződéseit és címkék ragasztó maradványait. A helyiség kiürítése ill. leolvasztása vagy a hűtőlánc megszakítása nem szükséges. A Frigosan -25°C-ig felhasználható. A termék fékezett habzású, így lehetőség van autómata géppel ill. a felület tisztításánál a szóró eljárással való tisztításra. Robbanásbiztos gépek használata nem szükséges. A tisztítás után a felületek szennyeződésmentesen és gyorsan száradnak. Gond nélkül használható az élelmiszeriparban.

 

Felhasználási terület

Minden vízálló felületen, mélyhűtő- és hűtőhelyiségek falain és egyéb felületein, mint pl.: kerámia csempe, biztonsági (csúszásmentes) csempe, finomszemcsés burkolatok, ipari felületek (esztrik, simított beton), nemesacél felületek, alumínium és műanyag.

 

Felhasználás

Felhasználás hígítás nélkül! Víz, nedves mopp-huzat vagy tisztítókendők nem kerülhetnek a mélyhűtő helyiségbe!

 

Alaptisztítás: a tisztítószert egy mopp-huzattal a felületen egyenletesen szét kell teríteni, hagyni 10-15 percen át hatni, majd egytárcsás súrológéppel és pad-del súrolni, és a nem egyenletes felületekről is vízszívó géppel felszívni. A tisztítás után a tisztítószer maradványait el kell távolítani.

 

43 538 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
251455