Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Gommasol Gumicsík eltávolító 5l
Kiehl Gommasol Gumicsík eltávolító 5l
58 400 Ft

Kiehl Gommasol Gumicsík eltávolító 5l

Tulajdonságok 

Oldószertartalmú speciális tisztítószer ipari padlófelületeken, emelőkocsik, villás targonca okozta gumicsík ill. gumi(le)kopás eltávolítására. Az erős tisztítóhatásnak köszönhetőena Gommasol a nagyon erősen szennyezett ipari területeken és csarnokokban alkalmazható. A Gommasol ipari tisztítószer illatszegény és könnyen kezelhető.

 

Felhasználási terület

Oldószereknek ellenálló felületeken, mint pl.: ipari felületek, beton, epoxigyanta, simított beton és égetett agyag járólap. Aszfalt- és bitumen felületeken, továbbá műanyag burkolatokon nem alkalmazható! 

 

Felhasználás

Hígítatlanul vagy vízzel hígítva 1:1; 1:2 arányában egy erre alkalmas, habszóró fejjel ellátott permetező készülékkel visszük fel a kívánt felületre, majd 10 percig hatni hagyjuk. A szennyeződés mértékétől függően alkalmazhatunk gépi vizes tisztítást egy súroló-szívó géppel és 1%-os Dopomat-forte-oldattal a napi tisztítás keretében. 

 

Nagyon erősen szennyezett vagy nagyobb felületek esetén a benedvesített felületet egytárcsás súrológéppel és zöld pad-dal alaposan súrolni kell. Végezetül a szennyflottát felszívatjuk, a felületet tiszta vízzel alaposan meg- tisztítjuk. 

 

A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkárt felelőséget nem vállalunk. 

 

 

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
58 400 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
560670
Tömeg:
5 kg/db