Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Grasset zsíroldó tisztítószer 5l
Kiehl Grasset zsíroldó tisztítószer 5l
11 063 Ft

Kiehl Grasset zsíroldó tisztítószer 5l

Tulajdonságok

Lúgos alapú, gyors hatású konyhai tisztítószer a növényi- és állati eredetű zsír-, olaj- és fehérjemaradványok eltávolítására. Hideg és meleg vízben egyaránt alkalmazható. Korrózióvédelemmel. A termék kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, melyeket az élelmiszeripari, konyhai felhasználásra engedélyeztek.

Felhasználási terület

Felhasználható minden víz- és lúgálló padlóburkolatra, fali- és munkafelületekre az élelmiszert feldolgozó iparban, mint pl.: nagykonyhákban, húsfeldolgozókban, tejfeldolgozókban, sajtfeldolgozókban, pékségekben, kórházakban, hotelekben stb. Habot termelő gépeknél is alkalmas. A korrózió védelemnek köszönhetően használható fémmel bevont alumíniumon is. Lúgérzékeny felületeken mint lakkozott felületeken vagy linóleumon ne alkalmazzuk.


Felhasználás

Az első felhasználás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.


Karbantartó tisztítás: (felmosás / gépi vizes tisztítás / felülettisztítás): 50-200 ml-t adunk 8 liter vízhez (kb. 1-4 spricc).
Alaptisztítás: 1 litert adunk 8 liter vízhez, gépi súrolás, leszívás.
Habtisztítás: hígítás nélkül az adagolótartályba tölteni. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4-1:10. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 perc elteltével tiszta vízzel öblítsük le.

Durva szennyeződések eltávolítása: a Grasset-et hígítás nélkül szóróflakonból használjuk. Munkafelületeket és konyhai felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után alaposan csapvízzel kell lemosni. 

 

A Grasset hatékonyságát gyorsítja, ha durva szennyeződéseknél a víz hőmérséklete kb. 40-60 °C között van. Fehérjés szennyeződéseknél a megfelelő arányú (hideg) oldat vezet optimális eredményhez, forró vizet csak a hideg vizes tisztítás után használjunk. A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
11 063 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
599493
Tömeg:
5 kg/db