Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702021455

Kiehl Impran Kőimpregnáló 2,5l
Kiehl Impran Kőimpregnáló 2,5l
20 745 Ft

Kiehl Impran Kőimpregnáló 2,5l

Tulajdonságok 

Az Impran egy felhasználásra kész, oldószertartalmú impregnálószer. A felhasznált oldószerek aromás szénhidrogén vegyületeket nem tartalmaznak. Az Impran mélyen behatol a kő pórusaiba és kapillárisaiba. A gyors száradást követően azonnal lépésálló. A kő szívóképességének megfelelően 1-4 réteg szükséges a telítettségig. Víz- és olaj- taszító hatását a száradási folyamat során fejti ki. 48 óra elteltével az Impran teljesen megszilárdul és már terhelhető is. Az Impran nem befolyásolja a kő páradiffúziós képességét. Az Impran-nal kezelt kőfelületek megőrzik természetes külalakjukat, hosszantartó védelmet nyújtanak. Általános szennyeződések, mint a zsír és olaj nem tudnak a kőbe jutni, így könnyen eltávolíthatóak. Az Impran alkáli- és UV-álló és gátolja a só kirakódást, moha- és algaképződést, penész kialakulását, ill. véd az időjáras és fagyok lehetséges káraitól. Az Impran-nal impregnált felületek lépésbiztonságot biztosítanak, amiről DIN 51130 szakvélemény áll rendelkezésre. 

 

Felhasználási terület 

Alkalmas új vagy régi alaposan megtisztított, gyanta- és zsírmentes, porózusos vagy szívóképes természetes-, mű- és kerámiakő, mint pl. gránit, porfír, gneisz, márvány, homokkő, agglomerát, betonkő, klinker, agyagtégla, beton- és betonburkolatok impregnálására. 

 

Felhasználás

A felhasználás során a helységet alaposan szellőztessük ki, ne dohányozzunk. 

Felhasználhatjuk + 5 °C és + 25 °C között. 1 óra után lépésálló. A száradási idő, a teljes terhelhetőségig max. 48 óra, + 20 °C-on, 65 %-os páratartalomnál. Az Impran-t higítatlanul öntsük a felületre és egy laposmoppal azonnal vékonyan, egyenletesen terítsük szét. A felület szívóképességétől függően 1-4 bevonat szükséges kb. 30 percenként. A maradék Impran-t, ami 15 perc alatt nem szívódik fel, egy gumilehúzóval teljesen távolítsuk el a felületről. Ami még a felületen marad, oszlassuk szét egy száraz moppal. 24 órás száradási idő után a ragacsos maradványok a felületről már nem távolíthatóak el! 

 

Kiszerelés
2,5l
Származási hely
Németország
20 745 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
126095
Tömeg:
2,5 kg/db