Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Impran Kőimpregnáló 2,5l
Kiehl Impran Kőimpregnáló 2,5l
27 383 Ft

Kiehl Impran Kőimpregnáló 2,5l

Tulajdonságok 

Az Impran egy felhasználásra kész, oldószertartalmú impregnálószer. A felhasznált oldószerek aromás szénhidrogén vegyületeket nem tartalmaznak. Az Impran mélyen behatol a kő pórusaiba és kapillárisaiba. A gyors száradást követően azonnal lépésálló. A kő szívóképességének megfelelően 1-4 réteg szükséges a telítettségig. Víz- és olaj- taszító hatását a száradási folyamat során fejti ki. 48 óra elteltével az Impran teljesen megszilárdul és már terhelhető is. Az Impran nem befolyásolja a kő páradiffúziós képességét. Az Impran-nal kezelt kőfelületek megőrzik természetes külalakjukat, hosszantartó védelmet nyújtanak. Általános szennyeződések, mint a zsír és olaj nem tudnak a kőbe jutni, így könnyen eltávolíthatóak. Az Impran alkáli- és UV-álló és gátolja a só kirakódást, moha- és algaképződést, penész kialakulását, ill. véd az időjáras és fagyok lehetséges káraitól. Az Impran-nal impregnált felületek lépésbiztonságot biztosítanak, amiről DIN 51130 szakvélemény áll rendelkezésre. 

 

Felhasználási terület 

Alkalmas új vagy régi alaposan megtisztított, gyanta- és zsírmentes, porózusos vagy szívóképes természetes-, mű- és kerámiakő, mint pl. gránit, porfír, gneisz, márvány, homokkő, agglomerát, betonkő, klinker, agyagtégla, beton- és betonburkolatok impregnálására. 

 

Felhasználás

A felhasználás során a helységet alaposan szellőztessük ki, ne dohányozzunk. 

Felhasználhatjuk + 5 °C és + 25 °C között. 1 óra után lépésálló. A száradási idő, a teljes terhelhetőségig max. 48 óra, + 20 °C-on, 65 %-os páratartalomnál. Az Impran-t higítatlanul öntsük a felületre és egy laposmoppal azonnal vékonyan, egyenletesen terítsük szét. A felület szívóképességétől függően 1-4 bevonat szükséges kb. 30 percenként. A maradék Impran-t, ami 15 perc alatt nem szívódik fel, egy gumilehúzóval teljesen távolítsuk el a felületről. Ami még a felületen marad, oszlassuk szét egy száraz moppal. 24 órás száradási idő után a ragacsos maradványok a felületről már nem távolíthatóak el! 

 

Kiszerelés
2,5l
Származási hely
Németország
27 383 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
126095
Tömeg:
2,5 kg/db