Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Impranet oldószermentes kőimpregnáló 5l
Kiehl Impranet oldószermentes kőimpregnáló 5l
61 326 Ft

Kiehl Impranet oldószermentes kőimpregnáló 5l

Tulajdonságok 

Az Impranet egy kőimpregnáló, amely használható külső és belső felületeken egyaránt. Az Impranet mélyen behatol a pórusokba és kikeményedés után a víz és olaj behatolásától védi a kezelt felületet. Ezáltal megelőzi a fagy általi károsodást, továbbá az alga- és mohaképződést és enyhíti az időjárás behatásait az állandóan nedves felületeken is. Szerves oldószert nem tartalmaz, semleges illatú. Az újító formulának köszönhetően épületek belsejében is kitűnően alkalmazható. 

 

Felhasználási terület 

Alkalmas új vagy alaposan megtisztított, gyanta- és zsírmentes régi porózusos vagy szívóképes természetes- és műkő ill. kerámia padlóburkolatok, mint pl. gránit, porfír, gneisz, márvány, homokkő, agglomerát, betonkő, klinker, agyagtégla, beton- és betonburkolatok impregnálására. Nem használható finomkerámiára. 

 

Felhasználás

Felhasználás előtt jól felrázandó. A munkálatok megkezdése előtt teszteljük a szert egy kevésbé szembetűnő részen, hogy okoz-e színelváltozást vagy mélyedést. 

Az Impranet-et megtisztított, zsírmentes és lehetőség szerint száraz felületeken, laposmoppal a telítettségi szint eléréséig alkalmazzuk. A telítettségi szint elérését akkor értük el, ha a felületen a szer már nem szívódik be, hanem a felületen fennmarad. A megmaradt szer egy ragadós, tejes réteget képez, melyet legkésőbb 1 óra multán gépi vizes felmosással (1 l Copex 10 l vízhez, piros pad)
el kell távolítani. A kezelt felület hőmérséklete 5 °C és 25 °C között kell hogy legyen. A felület száradás után azonnal járható. A víz- és olajtaszító tulajdonságok azonban csak kb. 5 nap múlva lesznek teljesen optimálisak. 

 

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
61 326 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám
717223
Tömeg
5 kg/db