Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Legnodur-brilliant önfényező bevonatoló 5l
Kiehl Legnodur-brilliant önfényező bevonatoló 5l
38 346 Ft

Kiehl Legnodur-brilliant önfényező bevonatoló 5l

Tulajdonságok

Kimondottan olajozott és zárt eredeti faburkolatokra készült. Magas a szilárdanyagtartalma, lakkszerűen szárad, önfényező tulajdonsága van és transzparens filmet képez. Nagyon strapabíró, szennytaszító és csúszásgátló.


Felhasználási terület

Azon faburkolatok védelmére készült, melyek vaxmentes olajokkal ill. Kiehl-Basic-Oil, Kiehl-PurOil vagy Kiehl-Eco-Refresher termékkel lettek ápolva, mint pl.: parketta, padló, ipari parketta, lépcsők, OSB-lapok, ragasztott fatábla stb. Használható igénybevett faburkolatokra is, melyek már nem zártak, vagy melyek impregnálása kopott, de foltokban még megtalálható. Nem alkalmazható olyan fafelületeken, amelyet oldószervax-szal kezeltek.


Felhasználás

Kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak zsír-, vax-, szilikon- és pormentes felületeken garantál a termék. Újonnan kialakított fafelületek esetében (helyben olajozott) a gyártó tanácsait kell figyelembe venni a megszilárdulási időnél. Általában 8-14 nap alatt szilárdul meg, ez idő alatt csak szárazon tisztítható a felület (pl. söpréssel). Mielőtt a Kiehl-Legnodurbrillant-ot alkalmaznánk, a fafelületet géppel szárazon kell tisztítani (egytárcsás súrológép, szívókoszorú, (por)szívó, Kiehl-Legno-Pad). A tisztításnál spirál alakban mozgassuk a gépet mindaddig, amíg a felületet egyenletesen meg nem tisztítottuk, míg a lerakódott szennyeződéseket a pórusokból ki nem oldottuk, egészen a felület optimalizálásáig. Végezetül a maradék finom port nedves tisztítókendővel töröljük fel.


Bevonás: kb. 300 ml-t higítás nélkül vigyünk fel egyenletesen, vékonyan kb. 10 m² felületre és azonnal törléshez használt szőrmedarabbal vagy laposmoppal terítsük szét, egymást egyenletesen átfedő sávokban. Lendületesen, egymást átfedő sávokban kell dolgozni. A felület igénybevételétől függően 1-2 réteget vihetünk fel, kb. 90 perces várakozási idővel. Csak száraz rétegek képeznek strapabíró ápolóréteget. A munkaeszközöket vízzel tisztíthatjuk.


Figyelmeztetés: a film csak száraztisztítással távolítható el, alaptisztítással nem.

 

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
38 346 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám
235215
Tömeg
5 kg/db
Összetevők
Fémsómentes műanyag diszperziók (TBEP-mentes), polietilén-viaszok,
vízbázisú oldószerek.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 8