Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Lithodur Mésztartalmú természetes kőpadlók kristályosító szere 750ml
Kiehl Lithodur Mésztartalmú természetes kőpadlók kristályosító szere 750ml
7 990 Ft

Kiehl Lithodur Mésztartalmú természetes kőpadlók kristályosító szere 750ml

Minden mésztartalmú természetes kőpadlót kopásállóvá, fényessé, csúszásmentessé, szennytaszítóvá és könnyen ápolhatóvá tesz. Kiemeli a különböző márványfelületek természetes hatását és karakterisztikus felületét. A kőlapok gőzáteresztése nem változik. Takarékos felhasználású. Megfelelő alkalmazása kíméli a környezetet.

Kiszerelés
750ml
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
7 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület 

Kizárólag olyan mésztartalmú természetes kőpadlókon használható, melyek finomra vannak csiszolva ill. polírozva, mint pl.: carrara-márvány, solnhofer-lapok, travertin és jura. A durva felületeket a kristályosítás előtt géppel csiszolni kell. Nem hatásos grániton, kvarcon, homokkőn, palán, terazzo-n és betonkőn. 

 

Felhasználás

Kristályosítás: afelületet a pórusokig tisztítsuk meg, majd hagyjuk megszáradni. A szóróflakont használat előtt rázzuk fel. Kb. 1 m2 kőfelületet fújjunk be és géppel (140-800 ford./perc) azonnal dolgozzuk át, Litho-Pad segítségével. Ha a Litho-Pad elkeni a szert, akkor fordítsuk meg a pad-et vagy használjunk egy újat. Mivel a felület fényhatása a felületi struktúrától függő, akár 2-3 kezelés is szükséges lehet a kívánt fényesség eléréséhez. 

Polírozás: ha egységes fényhatást szeretnénk, végezetül egy Polier-Pad-del (piros, bézs vagy fehér) dolgozzuk át újra a felületet. 

Adatok
Cikkszám:
331059
Tömeg:
750 g/db