Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Parketta Folyékony nemes keményvax 5l
Kiehl Parketta Folyékony nemes keményvax 5l
30 111 Ft

Kiehl Parketta Folyékony nemes keményvax 5l

Kiváló oldószervax, amely megakadályozza a nedvességre érzékeny padlók kifakadását. Könnyen kezelhető, könnyen behatol a burkolatba, levegőző/szellőző tulajdonsággal rendelkezik, jól mosható. A kezelt felület víztaszító lesz és nedves felmosással tisztítható. A terméket vízzel nem lehet keverni! A termék ne kerüljön a szennyvízcsatornába!

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
30 111 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület
Minden európai fafajta ápolására. A nyers, egzotikus fákon csak azután alkalmazzuk, hogy előbb leteszteltük, hogy miként reagál a szerre. Minden eredeti fafajta mint pl. parketta, deszka, ipari parketta, UV-olajozott parketta, lépcsők, OSB-lapok, enyvezett fa, alapolajozására ill. utólag olajjal bevonásra használható.


Felhasználás
A padlóburkolat- és a termék hőmérséklete 15°C és 25°C között legyen. Az alkalmazás és a száradás ideje alatt a termekben, szobákban végig alaposan szellőztetni kell, dohányozni tilos! A port nedves kendővel töröljük fel. Alkalmazás előtt a Kiehl-Parketta-t rázzuk fel!


Vaxolás- és utóápolás: nyers, megfelelően csiszolt (tapaszolt és síkba csiszolt; szemcseméret 100-200) vagy Kiehl-Parketta-val vaxolt, pormentes és tiszta eredeti faburkolaton használható. Kb. 250 ml-t vigyünk fel a felületre és azonnal, egyenletesen vékonyan, kb. 5 m²-es területen laposmoppal vagy törléshez használt szőrmedarabbal terítsük szét.
A felület igénybevételétől függően 1-3 réteg felvitele szükséges, legalább 60 perces várakozási idővel.


Felhasználás spray-szóró eljárással, robbanás-biztos géppel:
Korábban vaxolt felületeken: a Kiehl-Parketta és Kiehl-Wax-Ex 1:1 arányú oldatát töltse szóróflakonba. A szennyezett helyeket ill. a lépésnyomokat takarékosan porlassza be és azonnal polírozza fényesre. A szennyezett piros pad-et fordítsa meg, vagy cserélje tisztára.
Polírozás: a vaxfilm matt fénnyel szárad, fényét polírozógép segítségével kapja (150-1000 ford./perc, polírozókefe vagy polírozó pad). A munkaeszközöket Kiehl-Wax-Ex-el tisztíthatjuk.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Adatok
Cikkszám:
126609
Tömeg:
5 kg/db