Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Parkettin Fából készült padló ápolószer kontenctrátum 1l
Kiehl Parkettin Fából készült padló ápolószer kontenctrátum 1l
5 806 Ft

Kiehl Parkettin Fából készült padló ápolószer kontenctrátum 1l

Összetevők
Nem ionos tenzidek 5-15%, vízbázisú oldószerek, szintetikus szappan, ápoló komponensek,
segédanyagok, színező anyagok, illatanyagok (Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylat, Citronellol,
Lilial, Lyral, Linalool).
pH-érték (koncentrátuman): kb. 4,5 pH-érték (felh. kész oldatban) kb. 7

Aktív tisztító hatású és jó szennyhordó képességű szer, felhasználása során friss illatú. A csíkmentesen száradó ápoló összetevők egy járásbiztos ápolófilmet képeznek kiváló szennytaszító hatással. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket, (az FMPA Baden-Württemberg, Otto-Graf intézet által bevizsgált) így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására. A cípőtalpak okozta csíkok messzemenően elkerülhetőek. Készparketta és lamináltparketta esetén a szélek védelmével a nedvesség beszivárgása megelőzhető. Polírozás során az ápolófilm tömöríthető, ezzel a felület strapabírása és optikai effektusa is fokozható.

Felhasználási terület

Olajozott, olajozott-vaxolt, zárt fafelületek, valamint kész-parketta és laminált felületek ápolószere. Nem alkalmas kezeletlen vagy kizárólag vaxolt burkolatok ápolására.


Felhasználás

1 adag (adagolófejnyi) = 25 ml


Első ápolás: kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak a zsír-, szilikon- és pormentes felületeken garantál a termék. 1 adagot adunk 500 ml hideg vízhez. A moppot mártsuk az oldatba, alaposan préseljük ki, majd töröljük át a felületet. Az álló vizet kerüljük el!
Időközönkénti ápolás: 1 adagot adunk 8 liter hideg vízhez. A moppot mártsuk az oldatba, alaposan préseljük ki, majd töröljük át a felületet. Az álló vizet kerüljük el! Enyhébbtől közepesen erős szennyeződésnél ½ adag is elégendő.
Spray-szóró eljárás: 1 adagot adunk 500 ml hideg vízhez, majd szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével dolgozzuk el.
Polírozás: a megszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc), Multi-Disc-kel tömöríthetjük, a padló az eljárás során nem lesz simább.


Figyelmeztetés: a túl nedves felmosás vagy az álló víz károsíthatja a felületet.


Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
5 806 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
172505
Tömeg:
1 kg/db