Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702021455

Kiehl Parkettin Fából készült padló ápolószer kontenctrátum 1l
Kiehl Parkettin Fából készült padló ápolószer kontenctrátum 1l
4 399 Ft

Kiehl Parkettin Fából készült padló ápolószer kontenctrátum 1l

Összetevők
Nem ionos tenzidek 5-15%, vízbázisú oldószerek, szintetikus szappan, ápoló komponensek,
segédanyagok, színező anyagok, illatanyagok (Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylat, Citronellol,
Lilial, Lyral, Linalool).
pH-érték (koncentrátuman): kb. 4,5 pH-érték (felh. kész oldatban) kb. 7

Aktív tisztító hatású és jó szennyhordó képességű szer, felhasználása során friss illatú. A csíkmentesen száradó ápoló összetevők egy járásbiztos ápolófilmet képeznek kiváló szennytaszító hatással. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket, (az FMPA Baden-Württemberg, Otto-Graf intézet által bevizsgált) így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására. A cípőtalpak okozta csíkok messzemenően elkerülhetőek. Készparketta és lamináltparketta esetén a szélek védelmével a nedvesség beszivárgása megelőzhető. Polírozás során az ápolófilm tömöríthető, ezzel a felület strapabírása és optikai effektusa is fokozható.

Felhasználási terület

Olajozott, olajozott-vaxolt, zárt fafelületek, valamint kész-parketta és laminált felületek ápolószere. Nem alkalmas kezeletlen vagy kizárólag vaxolt burkolatok ápolására.


Felhasználás

1 adag (adagolófejnyi) = 25 ml


Első ápolás: kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak a zsír-, szilikon- és pormentes felületeken garantál a termék. 1 adagot adunk 500 ml hideg vízhez. A moppot mártsuk az oldatba, alaposan préseljük ki, majd töröljük át a felületet. Az álló vizet kerüljük el!
Időközönkénti ápolás: 1 adagot adunk 8 liter hideg vízhez. A moppot mártsuk az oldatba, alaposan préseljük ki, majd töröljük át a felületet. Az álló vizet kerüljük el! Enyhébbtől közepesen erős szennyeződésnél ½ adag is elégendő.
Spray-szóró eljárás: 1 adagot adunk 500 ml hideg vízhez, majd szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével dolgozzuk el.
Polírozás: a megszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc), Multi-Disc-kel tömöríthetjük, a padló az eljárás során nem lesz simább.


Figyelmeztetés: a túl nedves felmosás vagy az álló víz károsíthatja a felületet.


Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
4 399 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
172505
Tömeg:
1 kg/db