Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Parketto Care fából készült padló ápolószer 1l
Kiehl Parketto Care fából készült padló ápolószer 1l
4 760 Ft

Kiehl Parketto Care fából készült padló ápolószer 1l

Összetevők
Nem ionos tenzidek < 5%, fémsómentes műanyag diszperziók (TBEP-mentes), polietilén-viasz,
segédanyagok, illatanyagok.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 7,5 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 7

Tulajdonságok
Csíkmentesen fénylik polírozás nélkül, önfényező tulajdonsággal rendelkezik. Strapabíró, szennytaszító és csúszásgátló. Hígítás nélkül és hígítva is használható. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket (az FMPA Baden- Württemberg, Otto-Graf Intézet által bevizsgált), így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására.

Felhasználási terület
A szakszerűen lelakkozott valódi fából készült padlók és kész-parketták ápolásához és bevonatolásához. Kész-parketta esetén felhasználás előtt tapadási próbát kell végrehajtani. Nem alkalmas vaxolt vagy olajozott fafelületek ápolására.


Felhasználás
Újonnan kialakított fafelületek esetében (helyben csomagolt) a gyártó által megadott megszilárdulási időt kell figyelembe venni, ami általában 8-14 nap, ezalatt csak szárazon szabad tisztítani. A Kiehl-Parketto-care felvitele előtt nedves kendővel kell megtisztítani a felületet. Makacs szennyeződésnél a Kiehl-Parketto-clean koncentrátumot használjuk nedves törléshez.
Az erősen igénybe vett fafelületek esetében először is géppel szárazon kell tisztítani, (egytárcsás súrológép, szívókoszorú, (por)szívó, Kiehl-Legno-Pad). A tisztításnál spirál alakban mozgassuk a gépet mindaddig, amíg a felületet egyenletesen meg nem tisztítottuk, míg a lerakódott szennyeződéseket a pórusokból ki nem oldottuk; egészen a felület optimalizálásáig. Végezetül a maradék finom port nedves tisztítókendővel töröljük fel.


Bevonás: kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak a zsír-, vax-, szilikon- és pormentes felületeken garantál a termék. Felhasználás előtt alaposan rázzuk fel a terméket. Kb. 250 ml-t hígítás nélkül vigyünk fel egyenletesen, vékonyan kb. 10 m² területre és törléshez használt szőrmedarabbal, laposmoppal azonnal terítsük szét. Lendületesen, egymást átfedő sávokban kell dolgozni. A felület igénybevételétől függően 1-2 réteget vihetünk fel, kb. 90 perces szünetekkel. Csak száraz rétegek képezhetnek strapabíró ápolóréteget.
Időközönkénti ápolás: kb. 250 ml-t adjunk 8 liter vízhez. A moppot mártsuk az oldatba és alaposan préseljük ki, majd töröljük fel a felületet. Az álló vizet kerüljük el! Spray-szóró eljárás a helyenként hiányos ápolófilm kijavítására:
A szert 1:1 arányban hideg vízzel hígítani, szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével eldolgozni.
Polírozás: a megszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc) Multi-Disc-kel tömöríthetjük, a padló az eljárás során nem lesz simább.

 

Kiszerelés
1l
4 760 Ft
Adatok
Cikkszám:
588659