Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Parketto Care fából készült padló ápolószer 5l
Kiehl Parketto Care fából készült padló ápolószer 5l
19 514 Ft

Kiehl Parketto Care fából készült padló ápolószer 5l

 

Tulajdonságok
Csíkmentesen fénylik polírozás nélkül, önfényező tulajdonsággal rendelkezik. Strapabíró, szennytaszító és csúszásgátló. Hígítás nélkül és hígítva is használható. A száradás során a padló síkossága eléri a DIN 18032 második részében meghatározott 0,4 és 0,6 μ közötti értéket (az FMPA Baden- Württemberg, Otto-Graf Intézet által bevizsgált), így eleget tesz a sportcsarnokok, sportlétesítmények elvárásainak, ezért különösen alkalmas ezen felületek tisztítására és ápolására.

Felhasználási terület
A szakszerűen lelakkozott valódi fából készült padlók és kész-parketták ápolásához és bevonatolásához. Kész-parketta esetén felhasználás előtt tapadási próbát kell végrehajtani. Nem alkalmas vaxolt vagy olajozott fafelületek ápolására.

 


Felhasználás
Újonnan kialakított fafelületek esetében (helyben csomagolt) a gyártó által megadott megszilárdulási időt kell figyelembe venni, ami általában 8-14 nap, ezalatt csak szárazon szabad tisztítani. A Kiehl-Parketto-care felvitele előtt nedves kendővel kell megtisztítani a felületet. Makacs szennyeződésnél a Kiehl-Parketto-clean koncentrátumot használjuk nedves törléshez.
Az erősen igénybe vett fafelületek esetében először is géppel szárazon kell tisztítani, (egytárcsás súrológép, szívókoszorú, (por)szívó, Kiehl-Legno-Pad). A tisztításnál spirál alakban mozgassuk a gépet mindaddig, amíg a felületet egyenletesen meg nem tisztítottuk, míg a lerakódott szennyeződéseket a pórusokból ki nem oldottuk; egészen a felület optimalizálásáig. Végezetül a maradék finom port nedves tisztítókendővel töröljük fel.

 


Bevonás: kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak a zsír-, vax-, szilikon- és pormentes felületeken garantál a termék. Felhasználás előtt alaposan rázzuk fel a terméket. Kb. 250 ml-t hígítás nélkül vigyünk fel egyenletesen, vékonyan kb. 10 m² területre és törléshez használt szőrmedarabbal, laposmoppal azonnal terítsük szét. Lendületesen, egymást átfedő sávokban kell dolgozni. A felület igénybevételétől függően 1-2 réteget vihetünk fel, kb. 90 perces szünetekkel. Csak száraz rétegek képezhetnek strapabíró ápolóréteget.
Időközönkénti ápolás: kb. 250 ml-t adjunk 8 liter vízhez. A moppot mártsuk az oldatba és alaposan préseljük ki, majd töröljük fel a felületet. Az álló vizet kerüljük el! Spray-szóró eljárás a helyenként hiányos ápolófilm kijavítására:
A szert 1:1 arányban hideg vízzel hígítani, szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével eldolgozni.
Polírozás: a megszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc) Multi-Disc-kel tömöríthetjük, a padló az eljárás során nem lesz simább.

 

 

Kiszerelés
5 Liter
19 514 Ft
Adatok
Cikkszám:
979550