Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl-Parketto-care-satina matt padló ápolószer 5l
Kiehl-Parketto-care-satina matt padló ápolószer 5l
30 111 Ft

Kiehl-Parketto-care-satina matt padló ápolószer 5l

Összetevők
Nem ionos tenzidek < 5%, műanyag diszperziók (TBEP-mentes), polietilén-viasz, adalékok,

Tulajdonságok
Selyemfényű, strapabíró, szennytaszító és csúszásgátló. Hígítva és hígítatlanul is használható.

Felhasználási terület
A szakszerűen lelakkozott valódi fából készült padlók és kész-parketták ápolásához és bevonatolásához. Kész-parketta esetén felhasználás előtt tapadási próbát kell végrehajtani. Nem alkalmas vaxolt vagy olajozott fafelületek ápolására.


Felhasználás
Újonnan kialakított fafelületek esetében (helyben csomagolt) a gyártó által megadott megszilárdulási időt kell figyelembe venni, ami általában 8-14 nap, ezalatt csak szárazon szabad tisztítani. A Kiehl-Parketto-care-satina felvitele előtt nedves kendővel kell megtisztítani a felületet. Makacs szennyeződésnél a Kiehl-Parketto-clean koncentrátumot használjuk
nedves törléshez. Az erősen igénybe vett fafelületek esetében először is géppel szárazon kell tisztítani, (egytárcsás súrológép, szívókoszorú, (por)szívó, Kiehl-Legno-Pad). A tisztításnál spirál alakban mozgassuk a gépet mindaddig, amíg a felületet egyenletesen meg nem tisztítottuk, míg a lerakódott szennyeződéseket a pórusokból ki nem oldottuk; egészen a felület optimalizálásáig. Végezetül a maradék finom port nedves tisztítókendővel töröljük fel.


Bevonás: kifogástalan tapadást és optikai megjelenést csak a zsír-, vax-, szilikon- és pormentes
felületeken garantál a termék. Felhasználás előtt alaposan rázzuk fel a terméket. Kb. 250 ml-t hígítás nélkül vigyünk fel egyenletesen, vékonyan kb. 10 m² területre és törléshez használt szőrmedarabbal, laposmoppal azonnal terítsük szét. Lendületesen, egymást átfedő sávokban kell dolgozni. A felület igénybevételétől függően 1-2 réteget vihetünk fel, kb. 90 perces szünetekkel. Csak száraz rétegek képezhetnek strapabíró ápolóréteget.
Időközönkénti ápolás: kb. 250 ml-t adjunk 8 liter vízhez. A moppot mártsuk az oldatba és alaposan préseljük ki, majd töröljük fel a felületet. Az álló vizet kerüljük el!
Spray-szóró eljárás a helyenként hiányos ápolófilm kijavítására: a szert 1:1 arányban hideg vízzel hígítani, szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével eldolgozni.

Kiszerelés
5l
30 111 Ft
Adatok
Cikkszám:
745645