Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Patronal Classic Szaniter tisztítószer védő formulával 1l
Kiehl Patronal Classic Szaniter tisztítószer védő formulával 1l
2 666 Ft

Kiehl Patronal Classic Szaniter tisztítószer védő formulával 1l

Tulajdonságok

Gyorsan ható, intenzív szaniter tisztítószer hosszan tartó friss illattal, a mészkő lerakódások és az abban kötött szennyeződések gyors eltávolítására.  A Patronal-Classic előírásnak megfelelő használata egy felületvédő és víztaszító  filmet eredményez. Ez a védő film nagymértékben megakadályozza a mész ill. az egyéb szennyeződések lerakódását és a krómozott szaniter berendezések rozsdásodását.

 

Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
2 666 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen ill. tárgyon alkalmazható, mint pld. kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze,  piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból.

Figyelem: Poliamidból készült tárgyak és zománcozott kádak, mosdók ill.  mésztartalmú felületek (pl. márvány) a sav által roncsolódhatnak.

 

Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbe szembetűnő részen.
Felülettisztítás: A tisztítószert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd vízzel öblítsük ill. töröljük le. A WC- csésze tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével dolgozzunk, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal vagy kendővel vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.

 

A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkezó károkért felelősséget nem vállalunk

Adatok
Cikkszám:
488848
Tömeg:
1 kg/db