Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! 06702021455

Kiehl Patronal Classic Szaniter tisztítószer védő formulával 1l
Kiehl Patronal Classic Szaniter tisztítószer védő formulával 1l
2 020 Ft

Kiehl Patronal Classic Szaniter tisztítószer védő formulával 1l

Tulajdonságok

Gyorsan ható, intenzív szaniter tisztítószer hosszan tartó friss illattal, a mészkő lerakódások és az abban kötött szennyeződések gyors eltávolítására.  A Patronal-Classic előírásnak megfelelő használata egy felületvédő és víztaszító  filmet eredményez. Ez a védő film nagymértékben megakadályozza a mész ill. az egyéb szennyeződések lerakódását és a krómozott szaniter berendezések rozsdásodását.

 

Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
2 020 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen ill. tárgyon alkalmazható, mint pld. kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze,  piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból.

Figyelem: Poliamidból készült tárgyak és zománcozott kádak, mosdók ill.  mésztartalmú felületek (pl. márvány) a sav által roncsolódhatnak.

 

Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbe szembetűnő részen.
Felülettisztítás: A tisztítószert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd vízzel öblítsük ill. töröljük le. A WC- csésze tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével dolgozzunk, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal vagy kendővel vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.

 

A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkezó károkért felelősséget nem vállalunk

Adatok
Cikkszám:
488848
Tömeg:
1 kg/db