Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Powerfix Erőteljes, savas alaptisztító 10l
Kiehl Powerfix Erőteljes, savas alaptisztító 10l
18 380 Ft

Kiehl Powerfix Erőteljes, savas alaptisztító 10l

Erőteljes, foszforsav tartalmú alaptisztító. Eltávolítja a mésztartalmú lerakódásokat és rozsdát a belsőés külső falakon, padló- és egyéb felületeken. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen. Rövid idő alatt felhabosodik, ami arra utal, hogy a tisztítószer aktívan oldja a meszet. Alaposan, anyagkímélően tisztít, kellemes illatú.

Felhasználási terület

Felhasználható minden sav- és vízálló felületen és használati tárgyon, uszodákban, szaniter- és mosóhelyiségekben, mint pl. kerámia fali- és padlócsempén vagy burkolaton ill. WC-csészén. Alkalmas továbbá kőburkolatok, klinker, gránátkő és kvarcit lesavazására. A savérzékeny felületeket, különösen a fémfelületeket, mint pl. nemes acél, alumínium, stb. a szertől, annak oldatától ill. kipárolgásaitól védeni kell. Nem alkalmas krómozott vagy nem krómozott réz felületekre, zománcozott felületre, WC-ülőke-/ fedővel, műanyag választófalakra, savérzékeny természetes- és műkőre.


Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen, hogy miként reagál arra. A tisztítóoldatot ne hagyjuk beszáradni. Azokban a termekben/szobákban, amelyekben használtuk a szert, a takarítás alatt és után is szellőztetni kell.


Alaptisztítás / lesavazás: A szennyeződés mértékétől függően 2-4 litert 8 liter hideg vízhez. Extrém larakódások esetén higítatlanul pontról pontra használjuk. A tisztítandó felületet elsőként tiszta vízzel nedvesítsük be. A Powerfix oldatot terítsük szét a padlóburkolaton, egytárcsás súrológéppel és kefével súroljuk, majd rövid hatóidő után tiszta vízzel alaposan öblítsük le.
Habtisztítás: A habpisztoly adagolótartályát higítatlan Powerfix-szel töltsük fel. A szelepet állítsuk be 1:4-1:10-ig. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 percig hagyjuk fenn, majd bő vízzel mossuk le.

 

A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
18 380 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
828931
Tömeg:
10 kg/db