Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Prisma Steinprotektor Kővédő szer 5l
Kiehl Prisma Steinprotektor Kővédő szer 5l
19 483 Ft

Kiehl Prisma Steinprotektor Kővédő szer 5l

Tulajdonságok

Ápoló diszperzió, amely High-Speed géppel polírozva, magas fényű, strapabíró és járhatóságbiztos felületet képez. A Prisma Steinprotektor-ral védett felület szennytaszító és kopásálló. A mechanikus hatások miatti kopás, helyenkénti spray-szóró eljárással kijavítható. A kitaposott részeket magas fordulatú géppel távolíthatjuk el. Az ápolóréteg alaptisztítás nélkül, egy intenzív takarítás keretein belül is eltávolítható, ezáltal a drága és időigényes alaptisztítás szükségtelenné válik. 

 

Felhasználási terület

Minden nedvszívó, természetes- és műkő felületen, mint pl. márvány, gránit, betonpadlók és travertin használható. Nem alkalmas finomszemcsés burkolatok és magasfényű kőfelületek ápolására. 

 

Felhasználás 

Sikeres alaptisztítás és száradás után a terméket higítatlanul pl.: egy lapos moppal vékonyan vigyük fel a felületre, a termék mop huzatba való beszáradását kerüljük el, felhasználás után a kannát azonnal zárjuk le. A szer túl vastagrétegű felvitelével nem jól járható felület keletkezhet, ezért igyekezzünk a szert vékonyan és egyenletesen felvinni. 

 

Első ápolás, tisztított felületen: a padlóburkolat nedvszívó képességétől függően, 30 percenkénti ismétléssel 2-3 réteg felvitele. 

Utókezelés és előrehaladott intenzív tisztítás: 1-2 réteg felvitele 30 percenkénti ismétléssel. 

Utókezelés és előrehaladott intenzív tisztítás: 1-2 réteg felvitele 30 percenkénti ismétléssel. 

Spray-szóró eljárás a helyenként hiányos ápolófilm kijavítására: a szert 1:1 arányban hideg vízzel hígítani, szóróflakon és magas fordulatú gép (kb. 1000 ford./perc) segítségével eldolgozni. 

Polirozás: a megszáradt ápolófilmet polírozással, magas fordulatú géppel (kb. 1000 ford./perc) és Multi-Disc-kel tömöríthetjük. 

Kiszerelés
5l
Származási hely
Németország
Tulajdonság
Padlóápolás
19 483 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám:
644802
Tömeg:
5 kg/db