Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Sanikal-eco Sav- és klórmentes tisztítószer 1l
Kiehl Sanikal-eco Sav- és klórmentes tisztítószer 1l
2 590 Ft

Kiehl Sanikal-eco Sav- és klórmentes tisztítószer 1l

Sav- és klórmentes tisztítószer, szaniter helységek teljes tisztítására. Oldja a naponta képződött mész- és mész-szappan maradványokat, valamint az olajos és zsíros szennyeződéseket. A Sanikal-lal kezelt felület víz- és szennytaszító. Felhasználáskor kellemesen friss illatú. A Sanikal megfelel a szerelvények gyártói által javasolt tisztítási követelményeknek.

Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
2 590 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Minden vízálló szaniter felületen és használati tárgyon alklamazható mint pl.: armatúrák, mosdókagylók, fürdőkád és a zuhanyzó kádja, WC-csésze fedővel, választófal kerettel, tükrök, csempék stb. zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakk-ból. Mésztartalmú felületek, mint pl.: márvány, a termék használata során matt fényt vehetnek fel.


Felhasználás

Felülettisztítás / törlés: A szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vízzel öblítsük le. A WC-csésze tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC-kefével dolgozzunk, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal, kendővel vagy mophuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.
Habtisztítás: A habpisztoly adagolótartályát hígítatlan Sanikal-lal töltsük fel. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4 vagy 1:10. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 percig hagyjuk fenn, majd bő vízzel mossuk le.

Adatok
Cikkszám:
113758
Tömeg:
1 kg/db