Kecskeméten, Budapesten, és Szegeden takarítást is vállalunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/202-1455

Kiehl Sanipurid Citro 10l
Kiehl Sanipurid Citro 10l
10 934 Ft

Kiehl Sanipurid Citro 10l

Gyorsan ható savas szaniter tisztító. Eltávolítja a víz- és mészkőlerakódásokat, húgykő és szappanmaradékokat. A felhasználás során friss illatú. Felhasználás után a tisztítószert alaposan mossuk le a kezelt felületről. Savra érzékeny felületek, mint pl.: krómozott, vagy nem krómozott sárgaréz, zománc, savra érzékeny műanyagból készült tárgyak, a savra érzékeny természetes- és műkő felületek megroncsolódhatnak. Kérjük vegye figyelembe a szaniterberendezések gyártója által javasolt tisztítási és ápolási tanácsokat is.

 

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és tárgyon alkalmazható, mint pl.: kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze, piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból. Figyelem: polyamidból készült tárgyak és zománcozott kádak és mosdók ill. mészkő tartalmú felületek (pl.: márvány) a sav által megroncsolódhatnak.

 

Felhasználás

Az első alkalmazás előtt, teszteljük le a tisztítószert, a felület egy kevésbé szembetűnő részén.
Felülettisztítás / törlés: a szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vízzel öblítsük le. A WC-csésze ill. a piszoárok tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével terítsük szét és rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal, kendővel vagy mopphuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Kiszerelés
10l
Származási hely
Németország
10 934 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám
444241
Tömeg
10 kg/db
Összetevők
Nem ionos tenzidek < 5%, szervetlen savak, szerves savak, ápoló összetevők,
korróziógátló anyagok, illat- és színezőanyagok (Hexyl cinnamal, Limonene).
pH-érték (koncentrátumban): kb. 1 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 2