Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Sanpurid Citro Szaniter tisztító frissítő citrus illattal 1l
Kiehl Sanpurid Citro Szaniter tisztító frissítő citrus illattal 1l
2 390 Ft

Kiehl Sanpurid Citro Szaniter tisztító frissítő citrus illattal 1l

Gyorsan ható savas szaniter tisztító. Eltávolítja a víz- és mészkőlerakódásokat, húgykő és szappanmaradékokat. A felhasználás során friss illatú. Felhasználás után a tisztítószert alaposan mossuk le a kezelt felületről. Savra érzékeny felületek, mint pl.: krómozott, vagy nem krómozott sárgaréz, zománc, savra érzékeny műanyagból készült tárgyak, a savra érzékeny természetes- és műkő felületek megroncsolódhatnak. Kérjük vegye figyelembe a szaniterberendezések gyártója által javasolt tisztítási és ápolási tanácsokat is.

Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
Illat
citrus
Márka
Kiehl
2 390 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és tárgyon alkalmazható, mint pl.: kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze, piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból. Figyelem: polyamidból készült tárgyak és zománcozott kádak és mosdók ill. mészkő tartalmú felületek (pl.: márvány) a sav által megroncsolódhatnak.

 

Felhasználás

Az első alkalmazás előtt, teszteljük le a tisztítószert, a felület egy kevésbé szembetűnő részén.
Felülettisztítás / törlés: a szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vízzel öblítsük le. A WC-csésze ill. a piszoárok tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével terítsük szét és rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal, kendővel vagy mopphuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Adatok
Cikkszám:
549611
Tömeg:
1 kg/db