TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kecskemét 60 km-es körzetében takarítást is vállalunk!

Kiehl Sanipurid Citro Szaniter tisztító frissítő citrus illattal 1l

Kiehl Sanipurid Citro Szaniter tisztító frissítő citrus illattal 1l
Kiehl Sanipurid Citro Szaniter tisztító frissítő citrus illattal 1l

Tulajdonságok

Gyorsan ható savas szaniter tisztító. Eltávolítja a víz- és mészkőlerakódásokat, húgykő és szappanmaradékokat. A felhasználás során friss illatú. Felhasználás után a tisztítószert alaposan mossuk le a kezelt felületről. Savra érzékeny felületek, mint pl.: krómozott, vagy nem krómozott sárgaréz, zománc, savra érzékeny műanyagból készült tárgyak, a savra érzékeny természetes- és műkő felületek megroncsolódhatnak. Kérjük vegye figyelembe a szaniterberendezések gyártója által javasolt tisztítási és ápolási tanácsokat is.

 

Bővebben
Kiszerelés  :
1l
Származási hely :
Németország
Illat :
citrus
Márka :
Kiehl
További adatok
1 590 Ft
Termékleírás

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és tárgyon alkalmazható, mint pl.: kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze, piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból. Figyelem: polyamidból készült tárgyak és zománcozott kádak és mosdók ill. mészkő tartalmú felületek (pl.: márvány) a sav által megroncsolódhatnak.

 

Felhasználás

Az első alkalmazás előtt, teszteljük le a tisztítószert, a felület egy kevésbé szembetűnő részén.
Felülettisztítás / törlés: a szert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vízzel öblítsük le. A WC-csésze ill. a piszoárok tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével terítsük szét és rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A szert szivaccsal, kendővel vagy mopphuzattal vigyük fel és dolgozzuk szét, majd tiszta vízzel töröljük vagy öblítsük le.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Adatok
Cikkszám
549611
Tömeg
1 kg/db