Kérdése van? Írjon nekünk: info@simplyclean.com

Kiehl Santex Intenzív szaniter tisztító 1l
Kiehl Santex Intenzív szaniter tisztító 1l
2 990 Ft

Kiehl Santex Intenzív szaniter tisztító 1l

Intenzív, savas szaniter tisztító. Eltávolítja a víz- és mészkőlerakódásokat, húgykő- és szappanmaradékokat. A felhasználás során friss illatú. Felhasználás után a tisztítószert alaposan mossuk le a kezelt felületről. A savra érzékeny felületek, mint pl.: krómozott, vagy nem krómozott sárgaréz, zománc, savra érzékeny műanyagból készült tárgyak, a savra érzékeny természetes- és műkő felületek megroncsolódhatnak. Kérjük vegye figyelembe a szaniterberendezések gyártója által javasolt tisztítási és ápolási javaslatokat is.

Kiszerelés
1l
Származási hely
Németország
Márka
Kiehl
2 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Termékleírás

Felhasználási terület

Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és tárgyon alkalmazható, mint pl.: kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze, piszoár, kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból. Figyelem: polyamidból készült tárgyak, zománcozott kádak és mosdók ill.
mésztartalmú felületek (márvány) a sav által megroncsolódhatnak.


Felhasználás

Az első alkalmazás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen. Felülettisztítás / felmosás: A tisztítószert hígítatlanul, nedves kendővel vagy nem karcoló szivaccsal vigyük fel a felületre és dolgozzuk szét, majd bő vízzel öblítsük le. A WC-csésze tisztításánál, hígítás nélkül spricceljük a perem alá a tisztítószert, a WC kefével dolgozzunk, rövid ideig hagyjuk hatni, majd öblítsük le vagy 1-2 spricnit 4-8 liter hideg vízhez. A tisztítandó felületet a felhasználásra kész oldattal benedvesítjük és szivaccsal, törlőkendővel vagy moppal megtisztítjuk, majd tiszta vízzel leöblítjük vagy letöröljük.


A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Adatok
Cikkszám:
571015
Tömeg:
1 kg/db